Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güzin abladan ayetli:cewap:

Güzin abladan ayetli:cewap:
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Güzin abladan ayetli:cewap: Evlendiğimizde benden beklediği ilişki normal sayılabilir mi?​ Sevgili Güzin Abla, 22 yaşında çalışan bununla beraber okuyan bir bayanım Okuyucularınızı nasıl itinayla yanıtladığınızı gördüğüm için, size yazmaya yine sizin sayenizde yüreklendim Dört yıl baştan başa karşılıksız sevdiğim bir erkek sonunda beni senelerdir sevdiğini ve benimle evlenmek istediğini söyledi Sonsuz sevinçle kabul ettim Bir süre daha sonra askere gitti, sabırla onu bekledim Hemen askerden geldi ve evlenmek için onun kesintisiz bir iş bulmasını bekliyoruz sırası gelmişken birbirimizi daha iyi tanımaya çalışıyoruz Ablacığım şimdi anlatacaklarım için lütfen kızma bana, kimseyle paylaşamamak beni bunaltıyordu Geçenlerde evliliğimizde yaşayacağımız cinsellikten laf ediyorduk Kendisi bana korkularımı anladığını ve muavin olacağını söyledi Daha Sonra duyduklarım ise beni dehşete düşürdü Eşim olması için can attığım, yıllardır sevdiğim insan, benden değişik bir ilişki isteyeceğini, bunun ona kadar fazla alışılagelmiş olduğunu söyledi Ben bu müşteri ilişkinin boşanma nedeni bile olduğunu sanıyordum Sevdiğime bakışım değişti, istediğinin alışılagelmiş olmadığını düşünüyorum ve bu beni yoruyor, bunaltıyor Çevremde böyle bir şey yaşayanı duymadım Olsa bile bunu bana söylerler miydi o da diğer Sen hakiki bir ablasın ablacığım, bana da destek edeceğine inanıyorum Takma Ad: Kafası Girift SEVGİLİ kızım, bu mektubu yayınlamak istedim, çünkü böyle konular toplumada, özellikle de senin gibi genç kızlara da örnek olmalı diye düşünüyorum Bu tür çarpıklıklar ne eyvah ancak gitgide artarak çoğalıyor Bana göre, nedeni artı özgürlükçü bir fikir yapısının giderek yaygınlaşması sonucu, cinsel bağımsızlık adına bunların güzel görülmesi gibi geliyor Eşlerini ya da beraber oldukları kızları buna zorluyorlar hatta Bu, bir anlamda genç kızların da işine geliyor, çünkü akılları sıra hamilelikten (ancak bu şekilde de hamile kalınabileceğini bilmiyorlar) ve kızlığın bozulmasından onları koruyor Ancak sağlıkları onarılmaz şekilde bozuluyor, o bambaşka mesele Bu ilişki tarzı dini açıdan da yasaklanıyor ‘‘Kadınlarınıza size gösterilen doğal yoldan yaklaşın’’ diyor Kur'an Bu ilişki erkeğe keyif veriyor, çünkü anüs kasları sıkıdır Ama geçenlerde bana yazan bir kızcağızın da başına geldiği gibi anüste yırtılmalar olabiliyor Kızcağızın kanaması durmamış, ameliyat elde etmek zorunda kalmış Böyle olmasa bile anüste çatlaklar, yırtılmalar kanamalar oluşur Vakit içinde anüste bir gevşeklik ortaya çıkabilir ve bu yüzden dışkısını tutamaz ışık halkası gelebilir insan giderken bu efendiler bilmiyorlar ki, bu tür ilişki kendilerine de hasar verir Çünkü anüste mutlaka dışkı kalıntısı vardır Buradaki bakteriler penise ulaştığında iltihaplanmalara ve o kadar çok ciddi rahatsızlığa yol açar, onları da hasta eder Hem psikolojik olarak kadına tedirginlik veren, suçluluk duygusu yaratan bir ilişki tarzıdır bu Bazı bilimselliği tartışılabilecek cinsel eğitim kitaplarında (ki benim bu anlattıklarım her zaman doktorlardan aldığım önemli bilgilerdir) ‘‘eşler ilişki esnasında her türlü fanteziye yer verebilirler’’ ibaresine dikkatini çekerim Bana sorarsan bu cins bir ilişkiye meraklı erkek eşcinselliğin bir basamak altındadır Kızım tabii ki sonuçta senin özeline çok fazla karışamam Bu senin hayatın Seçimini sen yapacaksın, fakat bu gerçekleri de unutmamalısın  

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt