Güzin Ablaya Soru) Güzin Abla'ya soru Geçen gün sabahleyin işe gitmek üzere evden çıktım Kocam şu lahza işsiz, evde pinekliyor, bıraktığımda televizyon seyrediyordu Daha yüz metre gitmemiştim fakat araba önce bir sarsıldı ve stop etti Ben de eve takviye istemek için geri döndüm bundan başka baktım kocam yatak odasında, üstünde benim iç çamaşırlarım, ayağında topuklu ayakkabılar, geçmiş aynanın karşısına pozlar veriyor Şok oldum tabii Oniki yıldır evliyiz Onun hiç böyle acayip birşey yaptığına şahit olmamıştım Ne yapıyorsun sen ?diye sorduğumda önce inkar etti: Kendi çamaşırlarımı bulamadım, seninkileri giydimfilan diye saçmaladı Pekidedim, Ya ayağındaki ayakkabılar, dudağındaki ruj ?Kıpkırmızı oldu İtiraf etti natürel: Son altı aydır işsizlik beni bir garipleştirdi, ilk kez böyle bir şey yapıyorum Affet beni, bir daha olmayacak !Önce şoku atlattım, lakin bir us aldı beni Nasıl olabilirdi böyle bir şey ? Onu fazla seviyorum daima bana iyi bir koca oldu Yakışıklı, kendine de bakar Ne olur benim derdime bir çare ! GÜZİN ABLA'NIN CEVABI: Kızım, duruma çok üzüldüm Arabanın stop etmesi bujilerden ötürüdür Belki de benzinde bir kirlilik vardı Bence ilk önce yakıt sistemini denetleme etmeliydin Azıcık beklesen olur ya her tarafta çalışırdı O vakit en yakın servise gider bir yoklama yaptırırdın Karbüratörü de nadiren temizlet, olur mu kızım!