Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

H

H

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
3 yıldır sınıfatan arkadasım olan bir kıza asıgım lakin cesaret edemedim ve olaylar degisti birincil basta asıktım muhabbet kurdum kız beni herkesden yakın görmeye başladı kardeşi gibi bende o ayağa hala aşıktım kızla konuşuyoduk defalarca ve birgün sınıftan başka bir arkadaş kimsenin takmadığı öle böle biri bize vürüs var filan kendi aleminde takılıyodu bişiler dedi biz dalga geçiyoduk bu çocukta sonra bizle kanka oldu ben iyice kıskanmaya başladım çocuga gıcık oluyodm daha sonra baya bir 3 ümüz fazla sıkı ark olduk ben hala seviyodum sonunda olan oldu bu kız aşırı güzeldi fakat öle sevgili işleriyle işi yoktu başladı öle okulda gezmeye eteği kısltmaya herkesle çıkmaya adamakıllı şansım azaldı diye düşündüm benim sınıfta karizmam filan yoktu Kızla kavga ettim küstüm özür dileidm fakat yeniden aram böylece iyi olmadı Lakin o çocukla aynı kaldı Ben garip kıskanıyodum Daha Sonra azim ettim Ve Okulun bizim sınıfn en popüler oklun arkasında oldugu 2 kızla kanka oldum bir tane daha vardı o tüm okul hayrandı onla oldum okul reisiyle kanka oldum adamakıllı karizma yaptım lakin kızda bu derece yükseldi hemen birbirimize azami slm veriyoz ama o çocukla çok yakın kanka olması zoruma gidiyo çocugu onla tabi yanlamasına görünce dayaktan gebertesim geliyo çocukta okul çevresi oldugu için sigara bira uyuşturucu Reise meise yakınlaştı yoldan çktı haliyle benden daha fazla sınıfta seviliyo çocuqu dövsem döverim lakin derslik bana hitabe olur seveni çok yıl sonu dövmeyi planlıyorum lakin Benim çocukla işim değil o Kızı seviyorum Vaktiyle Msnde Öğlen 34 te başlar gece 23 e dek konuşurduk Acilen son 1 aydır slm vermedi bile ondan öncede ztn slm nbr yalnızca buydu

858,498Konular
982,060Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt