Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

H1Z1 Açılmadan Kapanıyor

H1Z1 Açılmadan Kapanıyor
0
161

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba, H1Z1'i bugün indirdim steam'den Ancak oyunu açmaya çalışıyorum siyah ekran geliyor sonra direkt steam menüsüne dönüyor İnternette var olan çözüm önerilerini denedim ama çözemedim

Yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, steam üzerinden aldığım Ryse Son of Romeoyununu açmaya çalıştığımda açamıyorum, herhangi bir tepki vermiyor hata vs açılmıyor Oyun yerel disk Dde kurulu, oyunu bir kaç defa silip tekrardan indirdim hep aynı sorun açamadım, steam üzerinden oyunun dosyalarını diskte doğruladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Evet arkadaşlar başlıkta olduğu gibi sorunum Oyun Oynarken Masaustune Basıyorum Oyunu tekrar açmak istediğimde Oyun Kapanıyor Oyun: FIFA 12 Oyun defalarca silinip yuklendi aynı Ama Eskiden yuklediğimde böyle değildi Yama Olarak SCN Nano Son surum kullanıyorum Yamayı yeniden kurup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben gta sa çözünürlük ayarlarını düşürdüm oyunu daha kasılmadan oynayabilmek için 720x620 yaptım galiba, yaptıktan sonra ekran birden karardı ve hiç düzelmedi Birkaç çözüm denedim bunlar sistem geri yükleme, oyunu silip yikleme, oyunu onarma ama hiç biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
cod 1 i sıkıntısız onuyorum fakat cod 2 yi denemek istedim bugün ve dirext hatasıyla karşı karşıya kaldım Formattan önce sorunsuz oynuyordum formattan sonra nedense açamadım Kesinlikle ekran kartıyla ilgili bi sorun değil Resimde gördüğünüz üzere bu hatayı alıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Arkadaşlar günlerdir uğraşıyorum ama hala bir çözüm bulamadım Nail'd oyununu kurdum oyuna çift tıklayınca açılır gibi oluyor siyah ekran geliyor ama sonra hemen kapanıyor Bütün çözüm yollarını denedim ama olmadı laptop'a FORMAT dahi attım bir faydası olmadı Kafayı yemek üzereyim Lütfen yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt