Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

h1z1 king of the kill windows güncelleme sorunu

h1z1 king of the kill windows güncelleme sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bu konuyu yardımı dokunur diye açıyorum 3 saatlik uğraş sonunda bende ki problemi çözdüm belki aynı durumda olan arkadaşlar olabilir yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
kullandığım işletim sistemi win7 64 bit ve çok kötü bi çakma removewat ile orginal yaptım fakat güncellemeleri indirmiyor h1z1 kotk oyunuda ilk indirip kurduğunuzda sizden win7 güncellemenizi istiyor )dosyanın biri 550 mb diğeride 12 mb) ve sizi windowsun kendi sitesine gönderiyor benim aldığım hata g34 güncelleme hatasıydı güncellemeri indirdim fakat win 7 kötü bi çakma olduğu için bunları bile başlatıp kuramadı bende http:answersmicrosoftcomenusw7cc89ae?auth 1 bu linkde yazılanın aynısı denedim komut ekranına verilen komutları girdim indirdiğim güncellemeler çalıştı ve otomatik olarak kuruldu tabi güncellemeler krulunca oyuna da sorunsuz girdim belki yardımı olabilir iyi oyunlar

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt