iltasyazilim
FD Üye
31 Ağustos 2005 tarihli New York times da yer alan habere göre
Brooklyn (New York ABD) ın ortasında
Avenue P ve Coney İsland Caddesi köşesinde
kaliteli ahşap ve mermerlerle döşenmiş bir pastahane açılmıştır
Sahibi Ahmet Durantaş Güllüğoglulardan ismi Franchise yapıp İstanbuldan paketlenmiş baklavaları Amerikan piyasasına sürüyor
Ayrıca pastahanede Sucuklu Pide Lahmacun ve yengen yapıyorlar
Artık İstanbuldan baklava sipariş etmeme gerek kalmadı
Burda baklava yapan çok var ama bizim usül değil
Mesela Rumlar baklavayı balla yapıp antep fıstığı yerine hep ceviz koyarlar
O bakımdan ben sevmem
Kuru baklavayı çok severim
New York eyaletinde yaşıyan kardeşlerime duyururum
Brooklyn (New York ABD) ın ortasında
Avenue P ve Coney İsland Caddesi köşesinde
kaliteli ahşap ve mermerlerle döşenmiş bir pastahane açılmıştır
Sahibi Ahmet Durantaş Güllüğoglulardan ismi Franchise yapıp İstanbuldan paketlenmiş baklavaları Amerikan piyasasına sürüyor
Ayrıca pastahanede Sucuklu Pide Lahmacun ve yengen yapıyorlar
Artık İstanbuldan baklava sipariş etmeme gerek kalmadı
Burda baklava yapan çok var ama bizim usül değil
Mesela Rumlar baklavayı balla yapıp antep fıstığı yerine hep ceviz koyarlar
O bakımdan ben sevmem
Kuru baklavayı çok severim
New York eyaletinde yaşıyan kardeşlerime duyururum