Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

HaberTürk'te Kamuflaj Çatlağı: Sunucu Mehmet Akif Ersoy da Tepki Gösterdi

HaberTürk'te Kamuflaj Çatlağı: Sunucu Mehmet Akif Ersoy da Tepki Gösterdi
0
98

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-ecc2a3d341d19016c1fb51820d10ec1c43a5069d.jpg

HaberTürk muharriri Nagehan Alçı'nın Ukrayna'da askeri kamuflaj giyerek poz vermesinin yankıları sürüyor. Basın topluluğunun tenkitleriyle karşılaşan Alçı'ya bir reaksiyon de tıpkı kurumda çalıştığı meslektaşı Mehmet Akif Ersoy'dan geldi.

Nagehan Alçı'nın Ukrayna'nın eski Cumhurbaşkanı Poroşenko ile röportaj yaparken çekildiği kamuflajlı fotoğrafı gazetecilerin bir epey reaksiyonunu çekmişti.

Gazeteciler, Alçı'yı PR yapmakla suçlamıştı. ????

Kamuflajı neden giydiğini açıkladı

Alçı, kendisine yönelik reaksiyonlara bugünkü köşe yazısında şöyle cevap verdi:'Poroşenko ile röportaja gittiğimizde saat beş buçuktu. Hava karardıktan sonra otele dönmek çok riskli olacağı için oldukça gergindik ve Poroşenko ısrarla dışarıda röportaj vermek istiyordu. Lakin termometre eksi 10 dereceyi gösteriyordu. Ben titremekten konuşamaz hale gelince içeriden termal içlikli bir üniforma getirdiler. Kıyafetimin öyküsü budur. Röportaj bitince çabucak çıkardım ve benim eksi 10 derecede katiyetle kâfi olmayan montumu giyip oradan ayrıldım.'

Alçı'ya bir reaksiyon de tıpkı kurumdaki meslektaşından geldi

HaberTürk programcısı Mehmet Akif Ersoy, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda hem Küme Yorum hem de isim vermeden Nagehan Alçı'yı eleştirdi.

Ersoy, 'Gazetecilik madem müsaade ediyor (!) arkadaşlarımızı da vaktinde Irak kamuflajı yahut Filistin bayrağıyla görmek isterdik' dedi.

????

twitter.com

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt