Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hacc ibadetimiz hakkında ...

Hacc ibadetimiz hakkında ...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar verildimi bilmiyorum,forumda arattırdım ama bulamadımBelki bazı arkadaşlarımız ilgilenirHacc vazifemizi ve kutsal topraklarımızı kısa videolarla veren bir siteİsterseniz download edin isterseniz izleyin kısa ama olsun Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Videolar için realplayer lazım türkçe siteden Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Zerrece kalmadı gönlümde hile
Sıdk ile girmişem ben bu hak yola
Ebu Bekir, Ömer, Osman da bile
Ya Muhammed cânım arzular seni

Similar threads

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız http:img429**************img4298083untitled11sf Arkadaşlar belki çoğumuzun yardım yapacak durumu yok ama birinin bu uygulamasıyla bu siteye giriyoruz give free food yazan yere tıklıyoruz ve reklamları görmemiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
sa, gerçekten peki ne yapmam lazımdedim izleyipde beğenmeyen yok izleyin(link gönderemiyorum o yüzden boşluk yaptım) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Müslümanların bir vazifeside tebliğdir Her müslüman bilgisi nisbetinde hak din olan islamı anlatmalıdır Anlatacağı kişi bir papaz da olabilir, bir devlet başkanı veya bir işçi de olabilir Bu konuda bir sınırlama yoktur Tebliğ vazifemizi yaparken karşıdaki insanın bilgi seviyesini değerlendirip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Değerli Arkadaşlar İslami Kitap Konusunda Çok Geniş Bir Kapasitesi Olan bir Siteyi Tavsiye Etmek İstedim İçeriğinde Kur'an Hadis fıkıh Tarih Ansiklopedi daha bir çok konuda arayıpta bulamayacağınız bir çok eser bu sitede Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt