Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hacı Cemal :) gercekten cok güzel

Hacı Cemal :) gercekten cok güzel
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
evet arkadaşlar,buyrun bir siteden alıntıdırokuyunca iğnelemeyi göreceksiniz

Bizim hanım var ya çok saf bir kadındır Böylesine saf bir kadınla Hacı Cemal nasıl idare etsin? Neden mi saf diyeceksiniz Bakın anlatayım da siz hak verin Dikkat edin! Hanımların içinde sakın bizimki de olmasın ha!
Geçen gün abdestimi alıp buraya vaaza gelmek için pardösümü giydiğim sırada bizim hanım aniden bir çığlık attı
Hayrola hatun, ne var ki, yangın alarmı gibi bağırıyorsun? dedim
Ne olacak görmüyor musun? Kedi iftarlık pideleri yiyor, dedi
Yahu, insan bir pide için bu kadar telaşlanır mı? İşte gidiyorum, vaazdan sonra istediğin kadar pide alır gelirim, merak etme…
Fakat baktım, hanım büsbütün hiddetlendi!
Ayol ben pidelere acımıyorum Evde pidemiz var Benim hayret ettiğim şey, bu kedinin mübarek Ramazan’da oruç tutmayışıdır Baksana hayvancağız şıpır şıpır durmadan ekmek yiyor…
Bu seferde ben hiddetlendim! İlahi hatun, sen ne kadar da safsın! Bilmiyor musun ki hayvanlar oruç tutmaz! Hayvanlar namaz kılmaz! Hayvanlar açık yerlerini örtmez! Hayvanlar komşu hakkı diye bir şey bilmez!!