Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çiftinin nerede oturacağı belli oldu! Hakan Sabancı yeni ev bakıyor...

Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çiftinin nerede oturacağı belli oldu! Hakan Sabancı yeni ev bakıyor...
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
haci_sabanci_nazli_kayi_ciftinin_dugununde_tarih_ve_mekan_degisikligi_ciraganda_yapacaklar_1625475037_5254.JPG

26 Ağustos'ta Kanlıca'daki Yalı'da yapılması beklenen düğün, pandeminin hafiflemesiyle beraber Çırağan Sarayı'na taşındı.

3 Eylül tarihinde Çırağan Sarayı'nda dünyaevine girecek olan Hacı Sabancı nişanlısı Nazlı Kayı ile Kuzguncuk'taki yalıda oturacak. Hal böyle olunca Hakan Sabancı, kendisi için acilen yeni ev arayışına girdi.

6ZbQE_1625474838_5831.jpeg

Hakan Sabancı'nın istediği standartlarda bir ev bulabilmesi için annesi Arzu Sabancı da yardım ediyor.

zZoF3_1624865762_5117.jpg

İHTİŞAMLI DÜĞÜNE 650 KONUK KATILACAK! 

Aldıkları düğün değişikliği kararında tarih olarak 3 Eylül mekan olarak da Çırağan Sarayı olarak değiştirdi.

qVXxd_1624862976_7564.JPG

Sosyete zenginlerinden olan Sabancı Ailesinin bu düğün için milyonlar harcadığı öne sürülüyor.

Similar threads

26 Ağustos'ta Kanlıca'daki Yalı'da yapılması beklenen düğün, pandeminin hafiflemesiyle beraber Çırağan Sarayı'na taşındı. Nişanlanmasında neredeyse bir sene olacak Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı çiftinin düğün tarihinde değişiklik oldu. 26 Ağustos'ta, Sabancı Ailesi'nin Kanlıca'daki yalısında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Sosyetenin gözde isimlerinden biri olan Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Geçtiğimiz yıl 10 ekim'de nikah masasına oturan sanat camiasının önemli isimlerinden Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğünle dünyaevine girdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Geçtiğimiz aylarda nişanlanan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'nın düğün süreci adım adım takip ediliyor. Pandemiden sonra evlenme niyetinde olan çiftin düğünleriyle ilgili son ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Yakın vakitte nikah masasına oturmaya hazırlanan Hacı Sabancı - Nazlı Kayı çiftinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Geçtiğimiz aylarda nişanlanan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'nın düğün süreci adım adım takip ediliyor. Pandemiden sonra evlenme niyetinde olan çiftin düğünleriyle ilgili son detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan Hacı Sabancı - Nazlı Kayı çiftinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Geçtiğimiz aylarda nişanlanan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'nın düğün süreci adım adım takip ediliyor. Pandemiden sonra evlenme niyetinde olan çiftin düğünleriyle ilgili son ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Hacı Sabancı da katıldığı bir programda hayalindeki evliliği anlattı. Yakın vakitte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt