Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Call of duty 4 modern warfare v17 Wall hack ariyorum aylardir ne olur birtane Allah'in kulu yardim etsin ve bana göndersin bunu konunun altina ALinti yapilirsa sevinirim Bekliyorum ((
Arkadaşlar internette dolaşırken bi Hack buldum ve indirdimÇok sevdiğim bir oyun olan Cross Fire ye ait bir hacktiilk önce ban yerim diye korktum ama ban fln yemedim çok mutluyum
Şimdi hack nasıl kullanılır onu anlatayım
İlk önce Hack'i indiriyoruz
Sonra program files'teki CrossFire yi...
Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, Lapsus hack grubu büyük şirketlerin verilerini halka açık şekilde çevrimiçi olarak paylaştı.
Lapsus’un saldırısından nasibini alan şirketler arasında Samsung, NVIDIA, Vodafone, Ubisoft, Okta ve Microsoft bulunuyor. Lapsus grubu, geçtiğimiz gün Cortana, Bing ve...
Anonymous, piyasayı hareketlendiren tweet’leri nedeniyle Elon Musk’ın peşine düştü.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.
Tesla CEO’su Elon Musk, kripto para piyasasını kendi kişisel oyuncağına dönüştürmesinin...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.