Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hackerlarin Yaptiği Sarkilar

Hackerlarin Yaptiği Sarkilar
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hackerlarin Yaptiği Sarkilar bir hackeri çok sevdim o beni hiç sevmiyor şifremi ona verdim bundan böyle qeri vermiyor klavyem mousem bağlanmış çaresizim adminim bu msni sen verdin benden almak istiyor (bir kuLunu çok sevdim) Çaldırmam sana şifremi Seni engeller giderim Beddua etmem üzülme Bende seni hacklerim Kolaymı sandınşifremi Ben bile zorlama hatırlarım Kuytu soruylaaa ugraşma Cünkü Onuda salladım (Kafama sıkar giderim) aklım hayır desede hack dedi gönül yeniden msn peşinden koşup gider misin o senin emniyet duvarını görmezden kazanç msni titrettikçe gülüp geçer misin hack e yürek gerek anlasana her kez formatlıyorum lakin gitmeliyim virüsü silip acını dindiremem fakat bak bana ben hackerin ta kendisiyim kaderimde bu da mı vardı msnimi başkalarıyla göreceksem eğer bozulsun mönitör görmeyeyim yeniden yaaar msnim nerde ya şifreyi ver veya log out olma bilirsin msnsiz yaşayamamki ölürüm hasretinlee Bir şifre bulacaksıın onun gibi birisi çalamayacak Kuytu soruyu sallayacaksın Kimseler bilemeyecek ( Manga) Hacker olda düş peşimeee Lamel olda al şifremi Gidiyor msn gidiyor mahsus Yinede üzülüyorum sana ben Kimbilir kaç hacker daha çözecek şifremi Senide hacklemek var yaa Her Yerde msn açtırmak var yaa (BayHan ) Çilesiz günüm değil Hacker ararsan Çok O Kadar kötüyüm kii Bana hacker ların bir oyunumu bu Al dı msn imi verdi sonumu Msn e doymadan Göçüp gidecegim Yoksa Adsl in bir anlamımı var Bıktım bundan böyle Hackerlardan Çalmakla biter mi bu Msn yolu OOoooOfffff Bu Adsl sizlik Bu dertt (Kaderimin oyunu HalukLevent) Kücçük hekır kücçük hekır virüsün nereede virüsüm değil virüsüm yok yüzerim nette  

858,496Konular
982,219Mesajlar
30,135Kullanıcılar
beleslinkciSon üye
Üst Alt