Haddinden fazla ölüydü o artık Tutamıyorum artık içimdeşu lanet muhtemel dünyada niçin kısır döngüler oluyor,dönüp dolaşıp hayat kadar bilmem kaç kere tevacüze uğruyorumlanet ediyorum bazen herşey tartı oluyor banagülüyorum,herşey iyi gibi gözüküyor ama yalnızca gözükmekle kalıyorsanki oyunun kuralları konu ben olunca değişiyor,şahmat oluyorum Hiç hesaplaştınmı kendinle Yalnızca geçerli mutlu olan,ruhunu teslim edemeyip Sıkışan ruhunun çıkardığı o acı ve dehşet sesleri dinledin mi sen Ben dinledim hemde saatlerce Gözlerimdeki yaşlarkırmızı kırmızı aktı saatlerce Haddinden pozitif geceydi Haddinden pozitif karanlıktı hava Gözünün önünü göremediği o zifiri karanlıkta düşmemeye çabalayarak yürüdüAmacı yoktuDerdi fazla Haddinden artı sessizdi sokaklar Sessizliği dinlemeye koyuldu yolda yürürkenGüzel bir şarkıydı buSes tellerini düğümleyerek eşlik etti şarkıyaÇığlık çığlıya Haddinden güçlüydü rüzgar Saçları gözlerinin önüne uçuştuEllerini cebinden çıkarmadan yürüdüGözleri kapalı olsa dahi,zaten karanlıkta fazlasıyla kördü Haddinden pozitif kanlıydı ilerideki kavga Kimsenin işine karışmadığına kadar,onla alakası da değil demektiSiyahından taviz vermeden geçti gitti yanlarındanAdam silahı diğerine doğrultmuştu zaten çoktan Haddinden artı hızlıydı kurşun Yolunu şaşırmıştı,fakat atasözlerini ayırmak olmazdıKimseye adres sormazdıHızla hedefi 1cm arayla sollayıp ilerideki birincil engele dürüst uçtuSaçları rüzgardan gözlerini kapamış,elleri cebinde ilerleyen adama saplandı Haddinden fazla ölüydü bundan böyle o Bir cesede de oysa bu yakışırdı seçme parça