Hadi Anlat Sevdam 1549080237 1549080237 hadianlatsevdam5c5516b28c54dhadianlatsevdam5c5516b28c54d http:img142imageshackusimg1428755benlrsemgm0 Haydi sevdam göster kendini! Siyahlarla süslenmiş ruhuma nasıl kırmızılar serdiğini anlat! Panzehir niyetine nefret dolu bakışlar dileyen kalbimi nasıl sakinleştirdiğini bilmeli herkes1 Kırmızılarım azaldıkça önüme anılar serdiğini görmeli tüm aşıklar!! Alt üstteki ettin herşeyimi ey sevdamKAybettiklerimi buldum,elimdekileri kaybettim seninle birlikteYaşadığımı hissettirdin bana,öyle bir hissettirdin oysa,böylece bi kazıdın fakat yaşamın izlerini ruhuma ne yapsam silemiyorum artıkAcılarıyla mutluluklarıyla yaşamsın benim için hayat!sensiz yaşayamıyorum Bırakıp gidersen birgün beni ya da sensiz bir dünyaya göçersem ben Bil oysa kaybolduğum yollarımda seni arıyor olacağım Hatalı yerde hatalı zamanda olsa bile Eğer birgün ellerimiz ayrılırsa birbirinden Soğuk ellerimi tutuan her kişide sensizliğin ortasında olacağım inan bana Ve eğer sevdam umutlarım ve hayallerim arasında köprü olmaya kalkışırsan asla affetmeyeceğim seni!Çünkü sen benden daha iyi bilmelisin o köprünün mimarını! Haydi sevdam göster hemen kendini! Yıllar daha sonra hala eskisi gibi güçlü olduğunu göster herkese! Karanlığa inat ışık saçtığını göster! Ve hiç bitmeyeceğini anlat onlara Gidişlerin son gelişlerinde başlangıç olmadığını anlat! Reel olduğunu anlat! VE ne dek zinde olduğunu göster! belki aşkın gücüne inanmayanların ruhuna ulaşabilirsin bu nedenle Anlat kendini anlat ama güçlen tamamen!Işık saç! Fakat sakın unutma! Her yolun bir sonu var kayboluşlar olsada içinde!!