Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hadi Be Sende :):):)

Hadi Be Sende :):):)
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hadi Be Sende Hadi Be Sendehadibesende5c551bc31843ealt hadibesende5c551bc31843ealt hadibesende5c551bc31843ealt Seviyordun beni öylemi? Simdi sevgine bile inanamiyorum canim Evet beni aslında sevdigini düsünüyordum, Yaziklar olsun bu beynime yüregime nasilda aldandi Seni o kadar fazla sevdim oysa; Buna inanamazsin Zaten inanmakta istemiyorsun Kirdigim kalbini onarabildi mi bir baskasi? Ya senin kirdigin bu kalbi kim onaracak Bende baskasindami arayayim mutlulugu huzuru Yooo ben bunu yapmayacagim Ihanet etmeyecegim sevgime Sen inanmasanda seni senden çok sevdim bebegim Fakat sen bilemeyeceksin asla Sen sildin beni Simdi üzülme, üzülmesi matem tutmasi gereken benim Tabiyaa ben güçlüydüm degil mi? Evet bitanem ben güçlüyüm Hem öyle güçlüyüm oysa ölümün kucagina atlaycak kadar Gidiyorum bitanem gidiyorum Yüregindende gidiyorum dünyadanda Bilinmezlere açildi artik sana açik kollarim Sen kollarini üçüncü sahsa aça dur ben bennnn Yikilmaz bir dag sanirdim kendimi Ama yikildim perisan oldum derbeder oldum Çok acilara gögüs gerdi bu yürek Böyle aci yasamadim hiç Bana reva gördüklerine tesekkürler Ben bana verdiklerinle gidiyorum Içimde yalan sevginin gerçegiyle Dilimde isminle gidiyorum Aslinda söyleyecegim o kadar çok sey varki; Kelimeler kifayesiz kaliyor anlatmaya Yutkunamiyorum birsey bogazima çörekleniyor Nefesimi kesiyor bu his Beni seviyordun haaa gulerim Hadi be sende Hadi ordan, insan böylemi sever? Sevipte sevdigi kalbini kirdi diye, Baskasindami arar mutlulugu huzuru saadeti Sevdin öylemi? Evet beni sevdigine inandim Inandimda lanet ediyorum yüregime  

858,496Konular
982,349Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt