Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

HaDi İtİrAf Edİn..!

HaDi İtİrAf Edİn..!
0
83

Similar threads

Neden Geç Kaldın niçin geç kaldın * yaa sorma metroyla geliyodum metroya binip geç mi kaldın * metroya bindim 3sn metro şarampole yuvarlanmasın mı feyzullah en ince ayrıntısına kadar abarttın sende yaaa bundan böyle yalan söylemeyi bile abarttın * hayatım lakin bak parmağım incinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
$ul€'nin Askılı Uzun Elbisesi askılı ebise uzun 2019 modası modelleri hakkında merak ettiğiniz herşey burada meleklerim Merhaba sevgili meleklerim; Bilmeyen kalmadı sanırım benim alışveriş tutkumu az eksik fakat çoğu kez alışveriş yaparım Geçenlerde de aldığım yeni elbisemi paylaşmıştım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
sigara içenlerrr melişler kimler sigara kullanıyor merak ettim hadi itiraf edin bazılarıda eşlerinden bakımlı içiyor bu nasıl oluyor bilmiyorum adam mutlaka anlarda anlamamazlıktan falan gelir kendimce sigara içmek beceri yok ya gerçekten bırakmayı fazla isterim fakat malesef yine de ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Tuğba Altıntop'un analık duygusu hiç yok Bu çarpık çurpuk dünyanın en çarpıklarıdır sanatçılar bana kadar Ya Tuba, hayır hadi ayrıldın yapamadın, adam seni aldattı diyelim Ki o kadar zaten bunu oda itiraf etmişti Peki ya sen nasıl bir annesin ama 3 yıldır çocuklarını görmeye bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
her zerrende benim kanım dolaşacak ÇOK YAKIŞTIN YÜREĞİME bir kalem alsam elime seni çizsem kendi benliğime kazısam hiç silinmesen sonsuza dek orada kalsan dur başlıyorumseni çizmeye silgi kullanmayacağım fakat haberin olsun hiçbir şey kusursuz olmaz değil mi? seni yüreğimin üstüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt