Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hadi Ordan

Hadi Ordan
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imageshadiordan5ad7717a3aef6

imageshadiordan5ad7717b55a25

Amerika’da bir fuar acılmıştı Fuarda zencileri beyaza donuşturen bir makine tanıtılıyordu Denemek 10 dolardı İki zenci fuarı gezerken bu makineyi gorduler ve denemeye karar verirler Birinin 11 doları diğerinin ise 9 doları vardı, 9 doları olan arkadaşına donup;
’Sen 1 dolarını bana ver gidip birlikte beyaz olalım’ dedi, Arkadaşı ise;
’Dur! once ben gireyim, deneyeyim eğer memnun kalırsam sana 1 dolarımı veririm sen de beyaz olursun dedi’
Arkadaşı kabul etti, diğer zenci gidip makineye girdi ve bir sure sonra beyaz olarak cıktı, dışarıda kalan zenci duruma cok sevinmiş olarak arkadaşının yanına gidip;
Hadi dedi 1 doları ver ben de beyaz olayım
Hadi oradan pis zenci!

Similar threads

Amerika ’da bir fuar açılmıştı Fuarda zencileri beyaza dönüştüren bir makine tanıtılıyordu Sınamak 10 dolardı İki zenci fuarı gezerken bu makineyi gördüler ve denemeye karar verirler Birinin 11 doları diğerinin ise 9 doları vardı, 9 doları olan arkadaşına dönüp; ’Sen 1 dolarını bana ver gidip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
KOYLU VE PADİŞAH Yıldırım Bayezid Han koyleri dolaşıyordu Koyun birinde cok yaşlı bir adama rastladı Bu koylu, bahcesine incecik incecik meyve fidanları dikiyordu Yıldırım Bayezid yaşlı koyluye takılmak istedi: Baba!dedi, Bu fidanlar ne zaman buyuyup de meyva verecek? Bu meyvalardan yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
fazla begenilen hazır cvplar beğenilen doğum günü mesajları komik köylü sözleri HAZIR CEVAPLAR II KÖYLÜ VE PADİŞAH Yıldırım Bayezid Han köyleri dolaşıyordu Köyün birinde fazla yaşlı bir adama rastladı Bu köylü, bahçesine fidan gibi incecik meyve fidanları dikiyordu Şimşek Bayezid ihtiyar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
KÖYLÜ VE PADİŞAH Yıldırım Bayezid Han köyleri dolaşıyordu Köyün birinde fazla yaşlı bir adama rastladı Bu köylü, bahçesine incecik incecik meyve fidanları dikiyordu Yıldırım Bayezid yaşlı köylüye takılmak istedi: Baba!dedi, Bu fidanlar ne süre büyüyüp de meyva verecek? Bu meyvalardan yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Laz Esprileri lazca duvar yazıları laz duvar yazıları laz esprileri karadeniz espirileri lazlarla ilgili sözler Karadeniz'deki ayakkabıların içinde ne yazıyormuş ? Önce parmaklar Karadeniz'deki kola şişelerinin aşağı ne yazıyormuş ? bir de açınız Laz yolda bono bulmuş, ne yapmış ? Gitmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt