Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hadis ve kutsi hadisler

hadis ve kutsi hadisler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kul nâfilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum

Âdemoğlunun bütün amelleri kendisine ait*tir Oruç bundan müs*tesna, çünkü oruç benim içindir Onun karşılığını ancak ben veri*rim Oruçlu bir kimsenin ağız ko*kusu, Allah katında misk koku*sundan daha hoştur

Allahu Azze ve Celle mahlukatı yaratmayı taktir buyurduklarında, kendi katında, arşın üstünde bulunan Levhi Mahfuz’una (kudret kalemine emrederek): “Şüphesiz Benim rahmetim gazabıma galiptir diye yazdı

Ben, kulum Bana dua ettiği vakit onunla beraber olurum

Bir kul bir günah işle*yip de:

“Ya Rabbi! Günahımı bağışla! dese, bunun üzerine Yüce Allah:

“Kulum bir günah işledi ve günahını bağışlayacak veyahut da günahından dolayı kendisini cezalandıracak bir Rabbin olduğunu bildi diye buyurur Sonra (bu) kul yine günah işlese ve: “Allah’ım! günahımı bağışla dese, bunun üzerine Allahu Teâlâ:

“Kulum bir günah işledi ve günahını bağışlayacak veyahut da günahından dolayı kendisini ceza*landıracak bir Rabbi olduğunu bildi diye buyurur Sonra kul tekrar bir günah işlese ve:

“Rabbim! Günahımı bağışla! dese, bunun üzerine Allah (cc):

“Kulum bir günah işledi ve güna*hını bağışlayacak veyahut da kendisini cezalandıracak bir Rabbin olduğunu bildi Artık (kul günahını işlediğinde tevbe etmesini bilen bu kulum): “İstediğini işle Ben seni bağışladım diye buyurur

858,497Konular
982,009Mesajlar
29,991Kullanıcılar
bazousSon üye
Üst Alt