Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hadise 'Belçika adına Eurovision'a katılırım' dedi, sosyal medya ikiye bölündü...

Hadise 'Belçika adına Eurovision'a katılırım' dedi, sosyal medya ikiye bölündü...
0
57

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
hadiseden_eurovision_itirafi_belcika_icin_eurovisiona_gitmek_istiyorum_1621492624_127.jpg

Ünlü müzikçi Hadise, doğup büyüdüğü ülke Belçika ile ilgili şaşırtan bir Eurovision itirafında bulundu. Bunun üzerine toplumsal medya ikiye bölündü. Toplumsal medyanın gündemine otururken Işın Karaca, 'Algı değiştirme oyunları... Bayılırım' yorumuyla dikkatleri üzerine çekti.

Sivaslı gurbetçi bir ailenin kızı olan ve Belçika'da doğup büyüyen müzikçi Hadise, 2009 yılında ülkemizi Eurovision Müzik Yarışı'nda temsil etmiş ve 4.'lük elde etmişti. Rusya'nın mesken sahipliğinde gerçekleşen yarışın o yılki birincisi Kuzey Avrupa ülkesi Norveç olmuştu.

Belçika'da MNM Radyo’da yayın yapan Peter Van de Veire’in programına konuk olan Hadise, 'Belçika ismine Eurovision Müzik Yarışması’na neden katılmayayım ki? Belçika için Eurovision’a gitmek istiyorum ancak kimse bana teklif etmedi.' dedi.

Hadise, 'Belçika ismine Eurovision Müzik Yarışı'na neden katılmayayım ki? Belçika için Eurovision'a gitmek istiyorum fakat kimse bana teklif etmedi' kelamlarının akabinde toplumsal medyayı ikiye böldü.

Hadise'nin Eurovision açıklamasının akabinde en dikkat çeken yorumu ise Işın Karaca yaptı. Karaca, "Aaa algı değiştirme oyunları, bayılırım' diye yazdı. Işın Karaca, Hadise hakkında çıkan savlara gönderme yaptı. Bir toplumsal medya kullanıcısının reaksiyon göstermesine şu cevabı verdi: 'Bot hesap ötede oyna! Hadiş."

858,498Konular
982,038Mesajlar
30,020Kullanıcılar
kralbproSon üye
Üst Alt