Hadise: Fazla hastaydım, mucize eseri iyileştim Türkiye'yi Eruovision şarkı Yarışmasında temsilci Hadise, güya finali aşarak 16 mayısta Moskova'da yapılacak finale katılmaya yargı kazandı Eurovision'un bu akşam yapılan benzeri finalinde 9'uncu sırada sahneye meydana çıkan Hadise, gelen SMS'ler sonucunda finale kaldığı açıklanan ilk yarışmacı oldu Hadise: Fazla hastaydım, mucize eseri iyileştim Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nın birinci güya final elemelerinde finale kalmayı başaran Hadise, yarışma öncesi fazla hasta olduğunu ama mucize sayılacak şekilde iyileştiğini söyledi Hadise, düzenlediği basın toplantısında bir Rus gazetecinin siz bu basın konferansının değil, bütün Eurovision'un en hoş kızısınız Ben sizden daha güzel kimseyi göremiyorum Siz, kendinizden daha hoş bir kadın görüyor musunuzşeklindeki sorusuna, salondaki Rus kızları göstererek, burada pek çok hoş kız var fakat, bu soruya nasıl yanıt vereceğimi bilmiyorum Bakın, solumdaki kızlara, sağımdaki kızlara, tümü bir birinden hoş ve ben burada böyle bir tercih yapamamyanıtını verdi Soyunma odasında takım arkadaşlarıyla sohbet ettiklerini ve finalistler arasında ilk olarak kendilerinin adının okunmasını beklemediklerini söyleyen Hadise, Türkiye'nin adı ilk olarak açıklanınca çok şaşırdık, ve 'aa, böylece mi' dedik Ülkemi finalde temsilcilik edeceğimden fazla mutluyum Oysa hiç duygulanmadım; şaşırmam ile anlamam benzer esas eşit geldi Oysa ilk önce bir yarı final yarışmasında Türkiye'nin öncelikle finale yükselmesi beni fazla gururlandırdı Benim için oy kullanan herkese teşekkür ediyorum ve diğer finalistlere başarılar diliyorumdedi Hadise şu anda fazla mutlu olduğunu ve yarı bu anı yaşamıyorgibi hissettiğini belirterek, Fazla heyecanlıyım Birinci olduğumuzu dinlemek olağanüstü bir şey Çok mutluyum Fazla duygulandım ve çok da yorgunum şu lahza Çok güzeldi Olağanüstü bir duygu Finale doğru daha yüksek moralle gideceğiz Ben de iyileştim sayılır, fazla hastaydım Bu finale kalmak benim moralimi çok düzeltti ve enerji verdi Fazla mutluyumdedi Sağlığının acilen çok iyi olduğunu ancak 3 gün boyunca yataktan kalkamadığını söyleyen Hadise, bütün programları iptal ettik İyileşmem bir mucize Önümüzdeki günlerde Belçikalı doktorumla görüşerek, tedaviye devam edeceğimdedi