Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hadise Hadise ve yine Hadise

Hadise Hadise ve yine Hadise
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hadise Hadise ve yeniden Hadise hadisenin evinin resmi hadisenin evinin içi evini göster resimleri içini göster Eurovizyon starımızın kendide kıyafetide çok gösterişli ewet güzel starımızın kıyafetini kim nerede nasıl yaratmış haberimizde umarız herşey bukadar güzel olur emeklerimizin karşılığını alırız ve 1 oluruz İŞTE HADİSE'NİN KUMAŞSIZ KOSTÜMÜ 1548642510 1548642510 hadisehadiseveyinehadise5c4e68d2d9151hadisehadiseveyinehadise5c4e68d2d9151 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhadisseeeeee&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HADİSE'NİN DURUM KOSTÜMÜ SADECE AKSESUARDAN OLUŞUYOR Aksesuar tasarımcısı Muammer Ketenci, Türkiye'yi mayıs ayında Moskova'da yapılacak 54 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek olan Hadise için hazırladığı kostüm tamamlandı Ketenci, 54 Eurovision Şarkı Yarışmasında 'Düm Tek Tek' adlı şarkısıyla Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise'nin giyeceği kostüm için, kumaş içermeyen özel bir çalışma yaptığını söyledi Ketenci, Hadise'nin Eurovision'da giymesi için kostüm hazırlama fikrinin dostlarından geldiğini söyledi Bez içermeyen, adamakıllı aksesuardan oluşan bir elbise tasarlama fikrinin ise, kendisinin aksesuar tasarımcısı olmasından kaynaklandığını dile getiren Ketenci, 'Bir aksesuarcı olarak kumaş göstermek bana zıt gelirdi' dedi Ketenci, tasarımın büyük ilgi göreceğine inandığını belirterek, 'Biz bu işe başlamadan önce bir kaç tane modacının bu işle ilgilendiğini duyduk Şarkı çok hoş cümbür cemaat beğeniyor Gelen önerileri dikkate alıp karar verdim ve bu tasarımı yapmaya çalıştım İnsanların alışmadığı, adamakıllı aksesuardan yapılan bir elbise ilk kez Muammer Ketenci'nin elinden çıkacak' diye konuştu Yaklaşık 45 gün,12 kişilik bir ekiple üzerinde çalıştığı kostümü hazırladığını anlatan Ketenci, Hadise'nin şu anda tanıtım nedeniyle yurt açık havada olduğunu, Türkiye'ye geldiğinde kostümü beğenisine sunacaklarını bildirdi Muammer Ketenci, Hadise'nin bu kostümü beğeneceğine olan inancının tam olduğunu kaydederek, 'Kumaşı kesip makineye diktirmek gibi bir çalışma değil bu, çünkü bunun kalıbından tutun metal üzerindeki modellendirme, kaynaklandırma, taşlandırma, üzerindeki kaplama şekillerine kristallerin işlenmesine değin birim bölüm olan bu çalışmaların hepsinin üzerinde ayrı olarak ikişer birey çalıştı' dedi Ketenci, hazırladığı tasarımda, sutyen ve şortta alüminyum kullandıklarını vurgulayarak şunları anlattı: 'Alüminyum üstüne daha sonra altın varak yaptırdık Şortumuzda da altın varak var, arka kısmında derin bir varaklama ayarladık ve bu varaklama üstünde de ekibimizdeki arkadaşlarımızla alüminyumlardan aksesuarlarımızı kullandık Alüminyumlardan o iğneleri geçmek sahiden basit değil Ekip çalışanlarının elleri parçalandı' Ketenci, elbiseyi Hadise'nin ölçülerine göre ayarladıklarını belirterek, Hadise'nin bu kostüme önem verip giymesini beklediğini söyledi id  

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt