Hadise kansere yardım verdi ünlü şarkıcı Hadise ordan oraya konserden konsere koşarken kanserle mücedele için sahne aldı konu ilgili teferruat haberimizde 'KANSERİ YENMEK' İÇİN SÖYLEDİ! 1548634594 1548634594 hadisekanseredestekverdi5c4e49e60cf69hadisekanseredestekverdi5c4e49e60cf69 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhadise15mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TÜRKİYE'Yİ MOSKOVA'DA DÜZENLENECEK 54 EUROVİSİON ŞARKI YARIŞMASINDA TEMSILCILIK ETMEYE HAZIRLANAN HADİSE, BELÇİKA'DA FLAMANCA YAYIN YAPAN DEVLET TELEVİZYONU VRT1'İN GELENEKSEL 'KANSERİ YENMEK' GECCESİNE IFTIHAR KONUĞU OLARAK KATILARAK, 'DÜM TEK TEK'İ SÖYLEDİ Hadise'nin şarkısıyla başlayan, Belçika'nın önde gelen sanatçılarının katıldığı programda çocuklara yönelik kanser araştırmaları için takriben 16 milyon euro para toplandı Hadise, 2 milyon Belçikalı'nın izlediği canlı yayının peşinde yaptığı açıklamada, 'Belçika'da birincil kez 'Dün Tek Tek'i canlı okudum Bunu çok özel bir programda yapabildim' diyerek, kanserle mücadeleye katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti Eurovision şarkı yarışması için tan ı t ı m çalışmaları hakkında da bilgi veren Hadise, Tarkan'ın gelecek ay Romanya'da 60 bin kişiye vereceği konserde kendisini de sahneye ağırlama ederek, seyircilere tanıtacağını ve desteklerini isteyeceğini anlattı Hadise, Moskova'da giyeceği elbisenin 'çiziminin yapıldığını ama demin tamamlanmadığını' da sözlerine ekledi