Hadise MelekKlibi Yüzünden RTÜK'ten Canice Yedi! hadise melek klibi, hadise haberleri, hadise melek Sevgili melekler, az önce haber kanallarında yayınlanan bir haberde şarkıcı Hadise'nin Melekklibi nedeniyle RTÜK'ten suç oluşturan yediği belirtildi Bu klipte evli bir çiftin bir kavga sonucu birbirlerini aldatma görüntüleri yer alıyor Emrindeki bu haberi okuyunca merak edip küçük bir araştırma yaptım İnternette Hadise Melek klibi yazınca bahsedilenden öbür banal bire klip çıkıyor Yalnız bir tanesine uyarlama klipadı aşağı bahsedilen şekilde görüntüler veriyor ve klipte Hadise'nin görüntüsü yok Acaba dedim o klip birincil çekildi de anında kaldırıldı, yenisi mi konuldu, yahut bu klip diğer bir şarkıya mı ait? Henüz çözemedim fakat haberi tıpkı sizlere aktarıyorum 19050 19050 hadisemelekklibiyuzundenrtuktencezayedi5c4de366413f4hadisemelekklibiyuzundenrtuktencezayedi5c4de366413f4 720 1280 hadisemelekjpg19050 Hadise MelekKlibi Yüzünden RTÜK'ten Ceza Yedi! hadisemelekjpg19050 Hadise MelekKlibi Yüzünden RTÜK'ten Ceza Yedi! Uydudan yayın yapan Mercek TV adlı kanalda 1 Eylül günü Hadise'nin 'Melek' adlı parçasına ait klip yayınlandı RTÜK İzleme ve Değerlendirme Dairesi raporunda, şu fikirler yer aldı: 'Klibin başında eşiyle evde tartışan bayan, bir barda gördüğü erkekle yakınlaşmaktadır Kadının erkekle sokakta başlayan öpüşmesi yatakta devam etmektedir Birbirlerine sarılmaları, öpüşmeleri, kamera açısının erkeğin pantolonunu çıkarma görüntüsüne odaklanması, cinsel ilişkiyi resmetmektedir Kendi evinde karısını diğer bir erkekle yakalayan benzer de, tepki olarak başka bir kadını yatak odasına çağırmaktadırALDANMA DOĞAL BİR DAVRANIŞ GİBİ RTÜK üyeleri de 'Klipte aldanma doğal bir tavır gibi gösterilmeye çalışılmakta, karıkoca iki taraflı olarak birbirini aldatmaktadır Bu görüntüler geleneksel aile yapımızın yozlaşmasına sebep olabilecek niteliktedir' görüşünde birleşti Mercek TV'ye, 'Çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlakî gelişimine hasar verme' gerekçesiyle uyarı cezası verildi Genişletmek için tıkla