Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hadise Mesajımı Almıştır O şarkı sözleri

Hadise Mesajımı Almıştır O şarkı sözleri
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hadise Mesajımı Almıştır O şarkı sözleri Hadise Mesajımı Almıştır O şarkı sözü Hadise Mesajımı Almıştır O şarkı sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda Hadise'nin Mesajımı Almıştır O adlı şarkısının sözlerini sizlerle ve bu şarkının sözlerini isteyen tüm misafirlerimiz ile paylaşıyoruzhadisemesajimialmistirosarkisozleri5c57ae3234944alt 1549250094 1549250094 hadisemesajimialmistirosarkisozleri5c57ae326a8cehadisemesajimialmistirosarkisozleri5c57ae326a8cehadisemesajimialmistirosarkisozleri5c57ae326a8ce Ya nazara geliyo, ya mezara gidiyo Hakiki şu ancak; aşkın ömrü var Savaşmazsak eğer Çabamı göremiyo, hazıra konuyo Kıpırdamıyo kalbimi kırıyor ve Büyüsü bozuluyor Ne desem olmuyo olmuyo Sabrımı artık zorluyo Aşkından bıktım kalemi kırdım Mecburen söyle birkaç tümce Yaydan çıkan ok geri dönemez Kimse kararımı değiştiremez Ben daha başka ne söyleyeyim? Mesajımı almıştır o Yaydan çıkan ok geri dönemez Kimse kararımı değiştiremez Ben daha başka ne söyleyeyim Mesajımı almıştır o Ya nazara geliyo ya mezara gidiyo Hakiki şu ki; aşkın ömrü var Savaşmazsak eğer Çabamı göremiyo hazıra konuyo Kıpırdamıyo kalbimi kırıyor ve Büyüsü bozuluyor Ne desem olmuyo olmuyo Sabrımı artık zorluyo Aşkında bıktım kalemi kırdım Mecburen söyle birkaç tümce Yaydan meydana çıkan ok geri dönemez Kimse kararımı değiştiremez Ben daha diğer ne söyleyeyim? Mesajımı almıştır o Yaydan meydana çıkan ok geri dönemez Kimse kararımı değiştiremez Ben daha başka ne söyleyeyim? Mesajımı almıştır o Mesajımı almıştır o Mesajımı almıştır Ne desem olmuyo olmuyo Sabrımı artık zorluyo Aşkında bıktım kalemi kırdım Mecburen söyle birkaç cümle Yaydan meydana çıkan ok geri dönemez Kimse kararımı değiştiremez Ben daha başka ne söyleyeyim? Mesajımı almıştır o Yaydan meydana çıkan ok geri dönemez Kimse kararımı değiştiremez Ben daha diğer ne söyleyeyim? Mesajımı almıştır o  

858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt