Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hadise Mesajımı Almıştır O şarkı sozu

Hadise Mesajımı Almıştır O şarkı sozu
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hadise Mesajımı Almıştır O şarkısı
Hadise Mesajımı Almıştır O sozleri

Hadise Mesajımı Almıştır O Şarkı Sozleri
ya nazara geliyo ya mezara gidiyo
gercek şuki aşkın omur var
savaşmazsak eğer
cabamı goremiyo hazıra konuyo
kıpırdamıyo kalbimi kırıyor ve
buyusu bozuluyor
ne desem olmuyo olmuyo
sabrımı artık zorluyo
aşkında bıktım kalemi kırdım
mecburen soyle birkac cumle
yaydan cıkan ok geri donemez
kimse kararımı değiştiremez
ben daha başka ne soyleyeyim
mesajımı almıştır o
yaydan cıkan ok geri donemez
kimse kararımı değiştiremez
ben daha başka ne soyleyeyim
mesajımı almıştır o

Similar threads

Hadise Mesajımı Almıştır O şarkı sozu Hadise Mesajımı Almıştır O şarkı sozleri Ya nazara geliyo, ya mezara gidiyo Gercek şu ki; aşkın omru var Savaşmazsak eğer Cabamı goremiyo, hazıra konuyo Kıpırdamıyo kalbimi kırıyor ve Buyusu bozuluyor Ne desem olmuyo olmuyo Sabrımı artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
hadise mesajımı almıştı o hadise mesajımı almıştı o şarkısının sozleri ya nazara geliyo ya mezara gidiyo gercek şuki aşkın omur var savaşmazsak eğer cabamı goremiyo hazıra konuyo kıpırdamıyo kalbimi kırıyor ve buyusu bozuluyor ne desem olmuyo olmuyo sabrımı artık zorluyo aşkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Hadise Mesajımı Almıştı O Sozleri Hadise Mesajımı Almıştı O ya nazara geliyo ya mezara gidiyo gercek şuki aşkın omur var savaşmazsak eğer cabamı goremiyo hazıra konuyo kıpırdamıyo kalbimi kırıyor ve buyusu bozuluyor ne desem olmuyo olmuyo sabrımı artık zorluyo aşkında bıktım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Hadise Mesajımı Almıştır O şarkı sözleri Hadise Mesajımı Almıştır O şarkı sözü Hadise Mesajımı Almıştır O şarkı sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda Hadise'nin Mesajımı Almıştır O adlı şarkısının sözlerini sizlerle ve bu şarkının sözlerini isteyen tüm misafirlerimiz ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Hadise Mesajımı Almıştır O sözleri Ya nazara geliyo, ya mezara gidiyo Reel şu ama; aşkın ömrü var Savaşmazsak eğer Çabamı göremiyo, hazıra konuyo Kıpırdamıyo kalbimi kırıyor ve Büyüsü bozuluyor Ne desem olmuyo olmuyo Sabrımı bundan böyle zorluyo Aşkından bıktım kalemi kırdım Mecburen söyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt