Hadise: Mucize Şekilde İyileştim etek altını gösterenler hadisenin kocası Elemelerde büyük galibiyet belirten Hadise'yi bütün melekler olarak gönüden kutluyoruz 1548640805 1548640805 hadisemucizesekildeiyilestim5c4e622b5e22ahadisemucizesekildeiyilestim5c4e622b5e22a hadisemucizesekildeiyilestim5c4e622b5e22a başkenti Moskova'da düzenlenen 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nın birinci sanki final elemelerinde finale kalmayı başaran Hadise, yarışma öncesi fazla hasta olduğunu ama mucize sayılacak şekilde iyileştiğini söyledi Hadise, finale kalmasının arkasında Rusya'ya has matruşkalara yerleştirilen finaldeki müsabaka sırası numaralarının çekilişine besmele çekerek, Türk izleyicilerin yoğun alkışları aralarında katıldı Finaldeki şarkı söyleme sırası 18 meydana çıkan Hadise, birincil 9'u çiftledik ve 18 oldukdedi Hadise, Eurovision'a katıldığında, finale çıkanların aralarında birinci olmanın aklına bile gelemeyeceğini belirterek Hatta finale yükseleceğimden bile şüpheliydim Çünkü Eurovision bir yarışma ve ne kadar iyi olursan ol, bir yarışmanın sonucu muhakkak değildirdiye konuştu Flamanca konuştu Hadise, Belçika Televizyonu'na da Flamanca yaptığı açıklamada, Duyduğunuz gibi çok hastaydım, yorgunluktan ve stresten, geçmiş aylar içinde oldukça yıprandım Yüzümde iki koskocoman leke çıktı Bağışıklık sistemimin zayıflamasına neden oldu Fazla korktum Fazla kötü bir imaj veriyordudedi Bilhassa iki gün önce tanınmayacak bir durumda olduğunu açıklayan Hadise, konuşmasını şöyle sürdürdü: Fazla çirkindim ve çok korktum Doktor bana fazla ağır antibiyotik iğneler içeren çare uyguladı Doktorun gözlerinin içine bakarak, ayın 12'sine dek bunların geçmesi için yalvardım Doktor bana, 'Allah muavin olursa geçer' dedi Bunun üzerine ben her gün dua ettim ve Allah dualarımı kabul etti Belçikalı Copicat'in finale yükselmemesine üzüldüm Ancak ben defalarca ayrıca Belçika ve hem de Türkiye için yarıştığımı açıklamıştım Finalde Belçika ve Türkiye adına yarışacağımHadise, Moskova'daki doktorla telefon görüşmesi yapan Belçikalı doktorunun sonra kendisine, Sen ölmüşsün, bir lahza önce tatile ihtiyacın vardediğini kaydetti Eurovision Şarkı Yarışması'nı tamamladıktan sonradan birkaç haftalık tatile çıkacağını söyleyen Hadise, Nazar boncuğumu kalbimin üzerine astım ve bu da benim fazla çabuk iyileşmeme muavin oldudedi Suikast girişimini önlendi RUS basını, Moskova'daki 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda önceki gün yapılan sanki finalde büyük bir facianın önlendiğini, suikast hazırlığının Rus dar servisi FSB göre ortaya çıkarıldığını yazdı Sanki final elemelerinin yapıldığı Olimpiskiy Spor Kompleksi'nde Rus dar emniyet servisi FSB, kimlikleri tespit edilemeyen kişi veya kişiler kadar planlanan suikast hazırlığını ortaya çıkardı Spor kompleksinin yanında, FSB yetkilileri polietilen madde yüklü bir kutu ve 9 milimetrelik 6 kurşun buldu Oryantal gözüyle Tanyeli Gurur duydum Yıllardır kibir duyarak yaptığım göbek dansının sanat olduğunu dünya kabul etmişti Beyonce'den Shakira'ya dek birçok ünlü bizim ritimlerimize sahip çıkarken biz azıcık burun kıvırdık Dansöz gördüklerinde öcü gömüş gibi kaçan büyüklerimiz, sonunda ülkemizi dansöz kostümü, göbek dansı ve orient müzikle temsilcilik edilmesine ihtimal sağladılar Gösteri kazandı Hadise süperdi, kibir duydum Kareograf gözüyle Tan Sağtürk Bir tamlık yoktu Türkiye'deki en önemli dansçı ve kareograflarla seyrettik sanki finali Müşterek bakış, kareografi olarak tamlık eksikliğiydi Türkiye'de jean pantolonla yaptıkları kareografi daha iyiydi Ukrayna çok hareketli müzikler ve uygun kareografilerle gösteri yapıyor ve böylece kazanıyor Sertab'ın (Erener) kareografisi güzel, uygun bir kareografiydi ve bütünlüğü vardı Hadise birinci olabilir, kendine ait bir enerjisi var lakin dün oturup izlediğimizde kareografi olarak eksiklik hissettik id Uğurkan Erez Kostümlerin rengi iyiydi Performansı beğendim Yapılabileceğin en iyisi üretilmiş çoğunlukla iyiydi, kostümlerin rengi de iyi seçilmişti Yalnız arkada duran erkek vokalistin kostümü ve rengi uygun değildi Absürd ve iğreti duruyordu sonradan çıkan dansçının etek pantolonundan olsa ve üstü çıplak bırakılsa gözümü rahatsız etmeyecekti Hadise'nin karizması, enerjisi çok artı Biraz kilo almış ama kareografimiz gereği çok hoş, hoş duruyordu Yönetmen gözüyle Musa Çözen Kalçaya daha yakın çekim Eurovision çekimleri için belirli bir takım var Hangi ülke bunu yapıyor bilmiyorum lakin yurt dışından geliyorlar Işığı ve ses düzenini Ruslar'ın yaptığını sanmıyorum Nasıl UEFA kupası çekimlerini Belçika yapıyorsa Eurovision'da da böyle bir durum söz konusu Gelen takım de çok profesyonel çalışıyor HD çekim yaptıkları gibi 20'ye yakın kamera kuruluyor Kendimce Hadise için birazcık daha yakın plan, kalça gibi yerlerden çalışılmalı Eurovision'a katılanlar ne diyor Sibel Tüzün Kotlu hali daha iyiydi Dansöz kıyafeti danslarını kapattı Elbise daha ön plana geçiyor Ilk giydiği kot daha uygundu Sahnesi neşe saçan bir performanstı lakin bakışları çok sertti Bu meslek yükümlülük ister Hadise'ye hepimizin yardım olması lüzumlu Bence kendisi de bir takım şeylere kulağını kapatsın Şu da var, bugüne değin en hoş sahneyi hazırlamışlar Semiha Yankı Kıyafeti kendimce fazla şıktı Hadise'yi beğendim Kıyafetini beğenmeyenler var ama bence çok şıktı Heyecanlıydı sanırım, biraz bu yüzden sesinde detonasyonlar vardı ama hasta diye de duydum, ondan da olabilir başkaca çok şıktı, inşallah iyi bir derece alır Jüri sistemi beni düşündürüyor Hadise altın tavuk ama onu kesiyorlar Eurovision'a 3 kere orkestra şefi olarak dışarı giden müzisyen Garo Mafyan, Kanaltürk'teki 'Orada Neler Oluyor'da Hadise ile ilgili çarpıcı bir uyarıda bulundu: Kızcağızı izlediğimde 3 haftada 30 yaş yaşlandığını gördüm Çevresi para kazanmak uğruna Hadise'yi yormuş, yanlış yönlendirmiş, stres altına sokmuş ve tüketmiş Hiçbir Eurovision yarışmacısı finalden önce ülke ülke, şehir büyük kasaba dolaştırılıp şarkı söylemez Prova yapar, dinlenir ve rahatlatılır Hadise'nin ekibi farkında olan yok, ama ellerindeki altın tavuk Hadise'yi kesiyorlardedi Belçika'ya Hadise tesellisi Moskova'da düzenlenen 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye ile birlikte sahneye çıktığı ilk güya finalde elenen Belçika'nın tesellisi sanki Belçikalı güya TürkHadise'nin finale birinci sırada yükselmesi oldu Gazeteler, Belçika yok Hadise finalde, Belçika takıldı Hadise hedefe laştıbaşlıklarla haberi verirken, televizyonlarda bol bol Hadise'nin yarışma görüntüleri ve röportajları yayımlandı Karışmadık karışmayacağız Umut ERDEM TRT, Hadise'nin 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması benzeri final elemeleri gecesinde giydiği ve modacılardan olumsuz tenkit alan kırmızı kıyafetine, final gecesinde de karışmayacak TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in kıyafeti, Hadise'nin kişisel tercihi olarak değerlendirdiğini ve açıklama yapmadığınıbildiren yetkililer, Birincil basın toplantımızda açıkladığımız gibi derhal de kıyafetine karışmayacağızdediler