Hadise Nesrin Topkapı'dan Oryantel Dersi Aldı tanyeli oryantal dersleri nesrin topkapı oryantal tanyeli dersi hadise nesrin topkapı dersleri Nesrin Topkapı'dan ders aldı 1548627974 1548627974 hadisenesrintopkapidanoryanteldersialdi5c4e300a05d54hadisenesrintopkapidanoryanteldersialdi5c4e300a05d54 http:wwwhurriyetcomtrnp71447317144 54 Eurovision Şarkı Yarışması'nda “Düm Bir Bir adlı parçasıyla Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise,Nesrin Topkapı'dan oryantal dersleri aldı 54 Eurovision Şarkı Yarışması'nda “Düm Bir Bir adlı parçasıyla Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise, PBS televizyonunun davetlisi olarak bulunduğu Malta'dan “12 puan umuduyla döndü Hadise, Malta dönüşü Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Malta'da yoğun ilgi gördüğünü ve halkın sevgisini kazandığını belirterek, “Cümbür Cemaat şarkıya bayıldı Türkiye'ye 12 puan veriyoruz dediler biçiminde konuştu “12 puan alamazsam Malta'ya çok kızacağım Aynı Belçika'ya sitem ettiğim gibi sözleriyle mizah yapan sanatçı, şunları söyledi: “Hakikaten fazla hoş promosyon yaptık Fazla güzel programlara katıldık Programlarda da enerjimi defalarca aynı seviyede tuttum Eğlendim, fazla mutlu olduğumu gösterdim Ufak çocuklar bana sarılarak ağladılar Herkes şarkıyı beğeniyor Bakalım ne olacak? Böyle tepkiler alınca insan çok mutlu oluyor, lakin bir yanlamasına da kendimi yerde yakalamak istiyorum Çünkü sonuçta bu bir müsabaka Ne olacağını hiç bilemeyiz Nesrin Topkapı'dan oryantal dersleri aldığını ifade eden Hadise, şarkının yeni versiyonunun da hazırlanmış olduğunu kaydetti Hadise, “Eurovision şarkı yarışması oylamasında politik davranıldığı iddialarının sorulması üstüne de “Kendimce herkesin burada şarkıya bakması, sahnedeki o performansı eleştirmesi lüzumlu Bu bir yarışma, bir politika yok Kendimce bunu da bu sene değiştirelim diyorum diye konuştu