![s-7c210278f3b7bb50af73258554635a27531022dc.jpg](https://img-s1.onedio.com/id-60f93c98f18915821be8c6ea/rev-0/raw/s-7c210278f3b7bb50af73258554635a27531022dc.jpg)
Hadise'nin yeni albümünün tanıtımı New York Times'da bile yapılmış. Fakat asıl hoş olan bunu paylaşırken altına yazdığı o yazı. Gelin birlikte bakalım...
Sesine hayran olduğumuz Hadise son vakitlerde magazin gündeminden düşmeyen isimlerden bir tanesi.
Kaan Yıldırım ile ayrılığı sonrası iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlayan Hadise Instagram hesabında son yaptığı paylaşımla oldukça gündem oldu.
Hadise New York Times meydanında bir binada yer alan kendi fotoğrafını paylaştı ve altına uzun bir yazı yazdı.
Hadise'nin müziklerinin New York'ta da tanıtımı yapıldı. O binanın fotoğrafını paylaşan Hadise şunları lisana getirdi;
"Benim adım Hadise. Hayal ettiklerimi gerçekleştirmek, konuşmak istediklerimi konuşmak ve yaşamak istediklerimi yaşamak için korkmuyorum! Özgürce müzik söylüyorum, dans ediyorum. Bugün New York Times Square’da kendimi gördüğümde bir kere daha emin oldum bayanların sesini daha çok duyacaksınız."
Hadise'nin bu paylaşımının akabinde birçok ünlü isimden kendisine dayanak paylaşımları geldi. Valla ne diyelim helal olsun Hadise!
Bir Kullanıcının Başlattığı "Kimsede Olmayan Fotoğraflar" Akımına Katılan Ünlülerin Birbirinden Komik Halleri
Bahar Candan'ın Kuaförünü Partiye Getirip Manikür Pedikür Yaptırması Reaksiyon Çekti
Bir Ay Evvel Gelmişti: İngiltere, Daima Estetik Operasyon İçin Türkiye'ye Gelen Katie Price'ı Konuşuyor