Hadise: O Kıyafeti Giymem! 1548633911 1548633911 hadiseokiyafetigiymem5c4e473a97624hadiseokiyafetigiymem5c4e473a97624 http:wwwoyunbirnetoyunresimlerihadise Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliği konutunda Belçikalı ünlü şarkıcı ve yapımcı Bart Peeters'la birlikte basın toplantısı düzenleyen Hadise, niçin Türkiye'yi temsilcilik ettiğinin sorulması üzerine Kolay bir cevabım olacak Çünkü ben Türk kızıyım Türk kökenim benim için fazla manalıdedi Hadise, doğup büyüdüğü Belçika'da güzel günler geçirdiğini ve çoğu başarıya imza attığını ama asla Türk kökenini saklamadığınıbelirterek Türkiye'yi temsilcilik edecek olmaktan iftihar duyduğunuvurguladı Yorucu olmasına rağmen kendisini destekleyenlerden aldığı güçle aralıksız sürdürdüğü tanıtım turlarıyla Avrupa'da Türk kökenli olmayanlardan da takviye almayı umduğunudile getiren Hadise, bu yönde iyi işaretler aldığını ve ziyaret ettiği ülkelerde yoğun alaka gördüğünü anlattı Beklenmedik şeyler yapmayı sevdiğinisöyleyen Hadise, Moskova'daki yarışmaya herkesin Türkler tipik göbek dansı yaparbeklentisini nafile çıkaracak şekilde hazırlandığını ve sürpriz yapacağınıkaydetti Hadise, kendisi için kumaşsız kıyafethazırladığını ifade eden tasarımcı Muammer Ketenci'yle hiçbir röportaj yapmadığınıvurgulayarak Onunla çalışmayacağım Bunu bilhassa belirlemek istiyorum Herkese 'kıyafetimi hazırlayacağını' söylüyor lakin bu içten yok Kıyafetim 1 Ocak'ta TRT'deki gösterimde giydiğime benzemeyecek, öbür bir şey olacak Harekete yerinde, hafif bir elbise olacakbiçiminde konuştu