Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hadise - O kıyafeti giymem

Hoş geldin! kaanelmaci tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Hadise - O kıyafeti giymem
0
194

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Turkiye yi Moskova da duzenlenecek 54'uncu Eurovision şarkı yarışmasında temsil etmeye hazırlanan Hadise, kendisi icin kumaşsız kıyafethazırladığını duyuran tasarımcı Muammer Ketenci'yle hicbir temasının olmadığını soyledi Turkiye'nin Bruksel Buyukelciliği konutunda Belcikalı unlu şarkıcı ve yapımcı Bart Peeters'la birlikte basın toplantısı duzenleyen Hadise, neden Turkiye'yi temsil ettiğinin sorulması uzerine Basit bir cevabım olacak Cunku ben Turk kızıyım Turk kokenim benim icin cok anlamlıdedi Beklenmedik şeyler yapmayı sevdiğinisoyleyen Hadise, Moskova'daki yarışmaya herkesin Turkler tipik gobek dansı yaparbeklentisini boşa cıkaracak şekilde hazırlandığını ve surpriz yapacağınıkaydetti Hadise, kendisi icin kumaşsız kıyafethazırladığını acıklayan tasarımcı Muammer Ketenci'yle hicbir goruşme yapmadığınıvurgulayarak Onunla calışmayacağım Bunu ozellikle belirtmek istiyorum Herkese 'kıyafetimi hazırlayacağını' soyluyor ama bu doğru değil Kıyafetim 1 Ocak'ta TRT'deki gosterimde giydiğime benzemeyecek, farklı bir şey olacak Harekete uygun, hafif bir elbise olacakşeklinde konuştu
imageshadiseokiyafetigiymem5ad22e2669d43

alıntı