Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hadise Visal Şarkısının Sozleri

Hadise Visal Şarkısının Sozleri
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hadise Visal Sozleri

Yolları dikenlidir ayrılıkların
Gitmeler buna değer mi
Aklını sarsın visal cığlık cığlığa
Duygular oyle sabi ki

Dağlar bana ben sana
Sen kendine, golgene hayran
Unutma her nefis
Tadacaktır aşkı sonunda

Biliyorum biliyorsun
Biliyorlar her şey fani
Gidiyoruz sonsuza
İz bırakmak lazım adımlarla

Coz butun duğumlerimi ac teker teker
Arzular urgan misali
Kır butun muhurlerimi parca parca sac
Tutkunun yoktur emsali

Dağlar bana ben sana
Sen kendine, golgene hayran
Unutma her nefis
Tadacaktır aşkı sonunda

Biliyorum biliyorsun
Biliyorlar her şey fani
Gidiyoruz sonsuza
İz bırakmak lazım aşklarla

Similar threads

Seksenler Dizisi Sezon Finalinde Calan Şarkının Sozleri Seksenler Dizisi Sezon Finalindeki Şarkı Sozu İşte gidiyorsun Merenlerde bir olum sessizliği Dışarda kul rengi yağmurlar Uzerinde en cok sevdiğim ceketin En acısı Unut gitsin der gibi devrilmiş kirpiklerin Ve ilk defa Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Sıla Sevişmeden Uyumayalım Şarkı Sozleri Gitmek zor mu senin icin, Mevcut duruma alışanlardan mısın Aşk yok mu sence Sevişmek herkesle aynı mı sence Kalp yok mu sence Hayata uşenenlerden misin sende İster kırılıp dokulelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
etkileyici uzun aşk sozleri etkileyici uzun aşk mesajlar uzun etkileyici aşk sozleri uzun etkileyici sozler Senı baqırıp caqıran bır kalple deqıl susan saklayan bır kalple sewdım senı herkese anlatan deqıl icınde kendıne bıle anlatamayan bır askla sewdım senı dunumde yarınımda her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt