Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hadise Yetenek şarkı sozleri

0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hadise Yetenek sozleri
Hadise Yetenek 2019

Hadise Yetenek Şarkı Sozleri
eşyaların ne yapar sen gittiğinde
bana her şeyi baştan yaşatmaktan başka
sen neredesin şimdi ben kime aidim
artık sevgilin değilsem soyle ben kimim
eve donmeyeceksen neden taşınmadın hala
kimi ozluyorum hala her nefes alışımda
keşke bende senin kadar yetenekli olsaydım
terk etmek konusunda
terk etmek konusunda
zaman gecti gitti seni seyrederken
senin icin bir anlamı yoksa da şimdi
hayaller değişti niyetin kotu değildi
ben alıyorum seni sende anlasana beni
eve donmeyeceksen neden taşınmadın hala
kimi ozluyorum hala her nefes alışımda
terk etmek konusunda

Similar threads

Hadise Supermen Sozleri Hadise 2019 Supermen Şarkı Sozleri Kay biraz ileri, konumuz yasak ihlali Cok saftım değil mi ben de, olanları yuttum yani Sen sustukca ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan boyle işte, bozuldum gel gor şaşırmadım Kim bilir zehirli dudağında Kac gecenin kac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Hadise Supermen şarkı sozu, Hadise Supermen şarkı sozleri, Hadise Supermen 2019 şarkısı sozu Kay biraz ileri, konumuz yasak ihlali Cok saftım değil mi ben de, olanları yuttum yani Sen sustukca ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan boyle işte, bozuldum gel gor şaşırmadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Hadise Supermen Şarkı Sozleri Hadise Supermen Şarkısının Sozu Kay biraz ileri, konumuz yasak ihlali Cok saftım dimi bende, olanları yuttum yani Sen sustukca ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan boyle işte, bozuldum gel gor şaşırmadım Kim bilir zehirli dudağında Kac gecenin,kac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Veda Şarkı Sozleri Bazen zor gelir sevdalar Kan kardeştir ya hep vedalar Gidersin gelirsin icinde Hic bitmez o son defalar Başka bir yerde ya da bir tende Hasret yanan tuten gecelerde Kalbe donup baktığımda Ofkeli bıraktığımda yine direniyorum O zaman sen de burada olsan Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Tarık Ustun Tek Başıma Şarkı Sozleri Tek Başıma Şarkı Sozu Kaldım yine tek başıma Hasretim senin kokuna Kimse sormaz bu halimi Aşığım ben hala sana Seni hergun ozluyorum Hayalinle yaşıyorum Birgun donersin diye Başkasını gormuyorum Belki donersin diye Başka bir yar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt