Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hadise'den duygusal anne paylaşımı!

Hadise'den duygusal anne paylaşımı!
0
28

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
hadiseden_duygusal_anne_paylasimi_1582185782_4799.jpg

Şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından annesi Gülnihal Açıkgöz'ün fotoğrafını paylaşarak duygusal bir notla doğum gününü kutladı.

Geçtiğimiz senelerde ailevi sorunlarla gündeme gelen Hadise, bu sene ise ailesiyle olan sorunları çözmeye başladı. Yeniden bir araya gelen aile anne Gülnihal Açıkgöz'ün doğum gününü kutladı. Hadise de sosyal medya hesabından annesiyle olan bir fotoğrafı paylaşarak "Bugün 20 Şubat senin doğduğun gün Annem. Seni,beni, bizi kimse bilemez. Ben bilirim.Sen bilirsin. Bazen zor bazen kolay ama hep el ele iyi günde, kötü günde yanındayım. Yanımdasın. Hala her sahne öncesi sana mesaj atmadan, senden cevap gelmeden rahat etmiyorum. Senin duan olmadan sahneye çıkamıyorum.Seni senden çok seviyorum. İyi ki doğdun annem" notunu yazdı.

4Bfc7_1582185729_9506.jpg

KİM KARDASHİAN'A BENZETİLDİ!

Hadise daha önce yaptığı bir paylaşımında ise dünyaca ünlü sosyetik güzel Kim Kardashian benzetildi. 

C6RWn_1582185693_1296.jpg

858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt