Hadise'den eurovision için 3 şarkı 1548622527 1548622527 hadisedeneurovisionicin3sarki5c4e1ac3816e6hadisedeneurovisionicin3sarki5c4e1ac3816e6 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhadise&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg RUSYA'DA YAPILACAK EUROVİSİON ŞARKI YARIŞMASINDA TÜRKİYE'Yİ TEMSIL EDECEK OLAN HADİSE, TRT'YE SUNULACAK 3 PARÇANIN DEMO KAYITLARINI TAMAMLADI HADİSE'NİN HAZIRLADIĞI 3 PARÇA, 2025 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA TRT'YE SUNULACAK BU ŞARKILAR ARASINDAN EUROVİSİON YARIŞMASINA KATILACAK PARÇA 3031 ARALIKTA KAMUOYUNA AÇIKLANACAK Beyoğlu Richmond Otel'de basın toplantısı aranjör Hadise, Belçika'dan yeni döndüğünü ifade ederek, orada 3 şarkıyı sıralamak için çok çalıştıklarını, fazla kısa bir sürede 3 demoyu tamamladıklarını söyledi Parçaların Erdem Kınay, Volga Tamöz, Ozan Çolakoğlu, Fergan Mirkelam, Sinan Akçil ve Cenk Durmazel göre kendisine verilen besteler arasından seçildiğini anlatan Hadise, seçtikleri 3 parçanın bestecilerinin kim olduğunu açıklamadı Hadise, ''3 parçamız hazırlanmış İsimlerini söylemiyorum Fazla mutluyum, 3 tanesini sunmalıyız TRT'ye'' dedi Şarkılardan birinde Türk müziği motifleri olduğunu bildiren Hadise, bu yüzden fazla duygulandığını açıklama etti Hadise, bir soru üstüne, şarkıların 3'ünün de İngilizce ve hareketli parçalar olduğunu kaydederek, parçanın İngilizce olmasını istediğini, çünkü İngilizce parçayı herkesin anlayabileceğini kaydetti Hadise, şarkı sözlerini Belçikalı bir müzisyenle 3 gün önce yazdıklarını ve 2 gün önce de kaydettiklerini söyledi ''CEBİMİZE BİR KURUŞ GİRMİYOR'' Son zamanlarda Eurovision için çalışmalara ayrılan bütçeyle ilgili farklı alanlara yönlendirilmiş haberlerin gündeme geldiğini andıran Hadise, bütçeyle ilgili soruların TRT'ye sorulması gerektiğini belirtti Hadise, ''O paradan bizim cebimize bir kuruş girmiyor Ben Türkiye'yi para için temsilcilik etmiyorum'' dedi Hadise, Eurovision'a, bundan önceki yarışmalarla ilgili kitaplar okuyarak, performansları izleyerek hazırlandığını söyledi Bir hayranının, ''yarışmada Ermenistan ile Türkiye aralarında atışma olacağına'' ilişkin değerlendirmesi üzerine de Hadise, amacının orada Türkiye'yi en güzel şekilde temsil etmek olduğunu belirtti Sanatçı, siyasi konuların olabileceğini, ama kendisinin bu konulara girmek istemediğini açıklama etti Hadise, şarkıların İngilizce sözlerini kendisinin yazmak istediğini, daha önce albümüne koyduğu İngilizce şarkıları da kendisinin yazdığını anlattı ''Avrupa'da bilinen bir ressam olarak dinleyici kitlenizden oy bekliyor musunuz?'' şeklindeki soru üstüne de Hadise, ''(Başarılı bir sanatkâr olabilirsin, Eurovision'da herkes sıfırdan başlıyor) diyorlar Orada yepyeni bir şarkı, yepyeni bir sahne ve yepyeni bir seyirciyle kendini ispatlaman gerekiyor Ben de öyle yapacağım Eurovision'a cümbür cemaat katılamıyor, tadını çıkarmak istiyorum'' diye konuştu Hadise, yarışmada birincilik iddiası olup olmadığına ilişkin soruya da ''Ben hiç böylece gösterişli konuşmadım Eurovision'da da 'birinci olacağız' demiyorum Keza ben, hem de ülke hüsran yaşar Tabii ki ben de isterim İnşallah birinci olursak, İstanbul'da çok büyük bir parti vereceğim'' yanıtını verdi ''EUROVISION, HEDEFLERİMDEN BİRİ'' Eurovision'un hedeflerinden biri olduğunu ifade eden Hadise, dünya çapında Türkiye'yi temsilci çok az sanatçı olduğunu, kendisinin de onlardan biri elde etmek istediğini dile getirdi Hadise, yaşadığı Belçika'dan kaç puan beklediğiyle ilgili olarak da, ''Belçika'dan 12 puan bekliyorum, olmazsa geri dönmüyorum Ben yalnızca Türkiye için yok, Belçikalılar için de yarışıyorum'' dedi Yarışmada ''komşuculuk'' yapılarak puan verildiğinin açıklama edilmesi üstüne de Hadise, bunun kendisini ürkütmediğini, ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti Hadise, ''Şarkı iyiyse halk müziği sizi seçer diye düşünüyorum'' biçiminde konuştu 'SERTAB'IN DESTEĞİ GURURLANDIRDI' id Hadise, Sertab Erener'in kendisini desteklediğinin hatırlatılması üstüne, Erener'den bunları duymanın fazla hoş olduğunu belirtti Hadise, Sertab Erener'in Eurovision performansının çok iyi olduğunu ve bu desteğinin kendisini gururlandırdığını söyledi geccecom
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.