Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hadisenin soyadını bilen varmı acaba ?

Hadisenin soyadını bilen varmı acaba ?
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hadisenin soyadını haberdar olan varmı acaba ? Popçu Hadise ne fena zayıflamış pek di mihadiseninsoyadinibilenvarmiacaba5c598ffa3e29dalt :D Big Grin :D Neyse zaten konum bu değilBenim merak ettiğim Hadisenin soyadı, haberdar olan varmıdır ?  

Similar threads

murat boz nereli bilen varmı acaba Ben yeni yeni Murat Boz'u beğenmeye başladımÖnceden hiç hoş gelmezdi ama arkadaşlarımdanmıdır nedir, acilen pek yokmuratboznerelibilenvarmiacaba5c5998be4eef5alt :D Big Grin :D Acaba kendisi nereli bilen varsa yazarmı?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
kızlar murat bozun burcu ne Bayılıyorum bu adama, acaba benim gibi olan varmıdır ?kizlarmuratbozunburcune5c5999309db1aalt :D Big Grin :D Evli fakat olsun, haberdar olan var mı acaba burcu nedir ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
meşhur portakallı ördek tarifini haberdar olan varmı Şu çinlilerin ünlü yemeği portakallı ördeği haberdar olan varmımeshurportakalliordektarifinibilenvarmi5c59eaa1a751balt :D Big Grin :D Yapacağımdan yok de merakımdan soruyorum açık konuşmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
fındıkkıran balesinin hikayesini bilen varmı Dün bir yarışmada sorulmuştu fındıkkıran balesi ve sanırım bundan başka hikayesi varmışİsmi zaten her zaman ilgimi çekmişti derhal hikayesini de merak ettim, haberdar olan varmıdır ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Hatice Sultanın türbesi acaba nerede bilen var mı ? , bir Harikulade Yüzyıl fanatiği olarak Osmanlı hayatı fazla ilgimi çekiyor Hatice Sultanın türbesini merak ediyorum Acaba yeri nerede haberdar olan varmı ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt