Hadiseyi Böyle Görenler Fazla ŞaşırdıNeden mi? İşte Cevabı Hadise Haberi Hadise Konseri Hadiseyi daima açık saçık minilerle değişik kostümlerle sahnede görmeye alışık olduğumuz şart son konserinde değiştiHadise pantolonla konser verdiGörenler şaşırmadı değil haniHadise bu ne oluşturacağı kesin olmazhadiseyiboylegorenlercoksasirdinedenmiistecevabi5c4e4f59ab4a1alt 1548635989 1548635989 hadiseyiboylegorenlercoksasirdinedenmiistecevabi5c4e4f5a0deb8hadiseyiboylegorenlercoksasirdinedenmiistecevabi5c4e4f5a0deb8 hadiseyiboylegorenlercoksasirdinedenmiistecevabi5c4e4f5a0deb8 Hadise'yi Böyle Görenler Fazla Şaşırdı Konserlerine giydiği küçük etekler ve verdiği frikiklerle damga vuran Hadise, son konserinde bu geleneğini bozdu Konserlerinde frikik vermesine alıştığımız Hadise bu sefer ayrıca gazetecileri ayrıca de konseri izlemeye gelen seyircileri şaşırttı Hadise bu konserinde sahneye pantolonla çıktı 13 Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne bölge Hadise 40 bin kişiyi coşturdu Konserlerine giydiği ufak etekler ve verdiği frikiklerle damga vuran Hadise'nin son konserinde pantolon giymesi dikkatlerden kaçmadı Takriben 2 saat sahnede kalan Hadise sevilen şarkılarını seslendirdi Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr Hasan Akgün bu festivale sahne bölge sanatçılar halkın oyları ile belirlendiği söyleyerek, Büyükçekmece halkının tercihlerine her zaman güvenmişimdir Bu akşamda Hadise hanımın muhteşem performansıyla Büyükçekmece halkı beni bir defa daha tercihlerinde yanıltmadıdiye konuştu Sahne şovuyla binlerce Büyükçekmeceliyi kendine hayran bırakan Hadiseyi çok sayıda yabancı konukta izledi Büyükçekmece'de öncelikle sahne bölge Hadise, Bilseydim daha önceden Büyükçekmece'ye gelirdim Sanatçıya ve sanata olan saygınızdan ötürü hepinize teşekkür ederimdedi MANİSA'DA DURUM YARATMIŞTI Manisa'nın birincil alışveriş merkezi Magnesia'nın açılışının ikinci gününde Hadise, giydiği kıyafetle nefes kesmişti Konser esnasında havanın da azizliğine uğrayan Hadise verdiği frikiklerle manşet olmuştu id