Amnezi Nasıl Meydana Kazanç? us nasıl kaybedilir kalp krizi sonrası amnezi amnezi da menopoz belirtilerinden biridir Vaktiyle okuduklarımın hemen hepsi aklımda kalırdı; bundan böyle bir sayfayı birkaç kez okumak zorunda kalıyorum Bilhassa de, araştırma nedeniyle okurken bir türlü dikkatimi okuduğum şeye veremiyorum İncelediğim bir metni bütünüyle anlayışlı olmak için tekrar tekrar birkaç kez okumak zorunda kalıyorum Hayatınızı seminer vererek kazanıyorsanız, bu koşul tam bir afet olarak nitelendirilebilir Her seminerin kendine özgü hedefleri ve konu akışı vardır Topluluk bir insan grubu önünde konuşurken pat diye her şeyin aklınızdan silindiğini düşünebiliyor musunuz? insanların birçok toplum içinde konuşmaktan minimum ölümden korktukları değin korkarlar Bir konuda görüntü belirtirken ansızın her şeyi unuttuğunuzda ne kadar utanacağınızı anlatamam Neyse ki, bu çok sık başıma gelmiyor Içten olup, olanları kabul etmenin yararına inanıyorum Şükürler olsun, artık fazla sorun yaşadığımı söyleyemem Lakin yine de, yaptığım konuşmanın qzetini elimin aşağı bulundururum Kaynak: DonusumSokagi