Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'hafızamdaki hiçbir şeyi silmem'

'hafızamdaki hiçbir şeyi silmem'
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
'hafızamdaki hiçbir şeyi silmem' 'KAVAK YELLERİ' DİZİSİNİN GENÇ OYUNCUSU DİDEM İNSELEL, NAMI ÖTEKI 'GÖNÜL HOCA' KENDİSİNİ HÜLYA DERGİSİNE ANLATTI * Deli bir herif değilim, çok isterim deli bir müşteri olmayı doğrusu, lakin yapımda değil nasıl olursa olsun * Kendimi üç kavramla tanımlasam, 'hayvansever, evcimen ve de kendine zarar verecek değin merhametli' derim * Bir starla dünyaya açılmaya lüzum değil, bana Şener Neşelendirici yeter Her şeyimi sevdiklerime anlatmayı sevdiğim için, özel bir terapiste hiç gereklilik duymadım * Birinin ardından konuşurken yakalansam, kafamı gömecek kum ararım * İnterneti ve cep telefonunu bulanlar kendimce yüzyılın dahileri Kanser tedavisini bulacak olanlar da bu sıralamaya girecekler * Eğer bir zaman makinesi olsam 70'li yılların İstanbul'una gidip, annemle iki yakın arkadaş olmak isterdim * Hayatınıza dair hafızanızdan bir şeyi silmemi isteseniz hiçbirini silmem ara sıra onları hatırlamak hayatı daha kıymetli kılıyor * Hayatımda tutku da sevgi de olsun isterim Birinin eksikliği dengeyi bozar 2 saat önce kaynak:haberlercom  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt