Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hafızlık Tespit Sınavı Ne Zaman?

Hafızlık Tespit Sınavı Ne Zaman?
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sene icerisinde farklı kurumlarda hafızlık eğitimlerini tamamlayan kişiler Diyanetin actığı bu sınava girerek resmi olarak hafızlıklarını tescillemiş oluyorlar Bu sınavdan gecen kişilere Diyanet tarafından hafızlık belgesi veriliyor

Haziran ve Temmuz ayları icerisinde, belirlenecek bolge illerde hafızlık tespit sınavları yapılacaktır 31 Mayıs 2019 tarihinden itibaren sınav yapılacak bolge merkezi illerin belirleme işlemi yapılacağından bu tarihten sonra kayıt alma işleminin yapılması mumkun gorulmemektedir

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) 2019 yılına ait muhtemel sınav takvimini acıkladı Tarihler verilmemesine karşın hangi aylarda yapılacağının bilgisine yer verilmiştir Buna gore 2019 Hafızlık Tespit sınavı Haziran ve Temmuz aylarında yapılacaktır

Similar threads

Sene içerisinde ayrı kurumlarda hafızlık eğitimlerini tamamlayan kişiler Diyanetin açtığı bu sınava girerek resmen hafızlıklarını tescillemiş oluyorlar Bu sınavdan geçen kişilere Diyanet kadar hafızlık belgesi veriliyor Haziran ve Temmuz ayları içerisinde, belirlenecek alan illerde hafızlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) 2019 Yılı Yeterlik Yazılı Sınavı Duyurusu 2019 Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) bunyesindeki Kuran kursu oğreticiliği, imamhatiplik ve muezzinkayyımlık unvanlarındaki kadrolara ilk defa acıktan, sozleşmeli veya naklen personel alımları Diyanet İşleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
2019 Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru Tarihi ve İşlemleri Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru İşlemleri 1 Şubat 21 Şubat 2019 Tarihlerinde Milli eğitim Bakanlığının Eğitek internet sayfası aracılığıyla yapılacaktırDiyanet İşleri Başkanlığı (DİB) yazılı ve sozlu sınavla Kur'an kursu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Acık oğretim lise sınavı ne zaman 2019 2019 Acık oğretim lise sınavı Acık oğretim lise sınav tarihi imagesacikogretimlisesinavinezaman20195b02fd6ec5f1c 1 Donem sonu sınavları 2122 ocak 2019 2 Donem sonu sınavları 1213 mayıs 2019 3 Donem sonu sınavları 2829 temmuz 2019
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
2019 Ozel Yetenek Sınavı Sonucları Acıklanma Tarihi 2019 Ozel Yetenek Sınavları Sonucları Tarihi Ozel yetenek sınaları adından da anlaşıldığı uzere universitelerin ozel yetenekle oğrenci alan bolumleri icin yapılan sınavlardır Ozel yetenek sınavlarını butun universiteler aynı tarihte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt