iltasyazilim
FD Üye
Haftada 5 Kilo Kaybettiren Detox’a Hazırmıyız Tarifi İçin Malzemeler Detox çayı için;
*3 adet karanfil
*2 yada 3 yeşil elma
*1 limon
*1 sallama yeşil çay
*2 tane karabiber
*1 çubuk tarçın
*2 yada 3 parça zencefil
*1 tutam maydanoz
*3 adet yumurta
Haftada 5 Kilo Kaybettiren Detox’a Hazırmıyız Tarifi Yapılışı Selamün aleyküm
Herkese merhabalar
Muhteşem bir detox günü için kolları sıvadım Bu arada bende diyetteyim Umarım sonuç güzel olur Dediklerine göre haftada 5 kilo ya kadar gidiyormuş, hadi bismillah diyelim o zaman
Elmaları biraz kalın olabilecek şekilde soyalım, limonu da ikiye bölüp tenceremize alalım, maydanoz Kabuk tarçın, zencefil yeşil yada kök (kuru) fark etmez Sallama yeşil çayımızı, karanfili ve maydanozu da kattıktan sonra 1 5 litre su ilave edelim ve 5 dk kadar ağzı kapalı kaynattıktan sonra ılımaya bırakalım
Yumurtalara gelince ister hepsini bir haşlayın ister yemek istediğiniz zaman haşlayın size kalmış
Gel gelelim nasıl tüketiyoruza Sabah 1 yumurta, öğlen bir yumurta, aksam bir yumurta, olmak üzere 3 yumurta ve aralarda da detox çayımızı içiyoruz Merak etmeyin çay sizi tok tutacaktır
Ama baktınız olmuyor cook acıkıyorsunuz
Tatlı meyveler haricinde diğer meyveleri tüketebilirsiniz(yeşil erik Yeşil elma, nektarin, olgunlaşmamış şeftali vs) 1 adet olması şartıyla Muz kesinlikle olmayacak
Ben maydanoz koymayı unuttum Ama listeye ekledim siz koyun lütfen
Yapan olursa sonucu yazsın Bakalım haftada kaç kilo gidecek hayatımızdan
Not: Bu detox haftada 1 veya 2 defa yapılmalıdır
Sağlıkla kalın hoşçakalın
*
*3 adet karanfil
*2 yada 3 yeşil elma
*1 limon
*1 sallama yeşil çay
*2 tane karabiber
*1 çubuk tarçın
*2 yada 3 parça zencefil
*1 tutam maydanoz
*3 adet yumurta
Haftada 5 Kilo Kaybettiren Detox’a Hazırmıyız Tarifi Yapılışı Selamün aleyküm
Herkese merhabalar
Muhteşem bir detox günü için kolları sıvadım Bu arada bende diyetteyim Umarım sonuç güzel olur Dediklerine göre haftada 5 kilo ya kadar gidiyormuş, hadi bismillah diyelim o zaman
Elmaları biraz kalın olabilecek şekilde soyalım, limonu da ikiye bölüp tenceremize alalım, maydanoz Kabuk tarçın, zencefil yeşil yada kök (kuru) fark etmez Sallama yeşil çayımızı, karanfili ve maydanozu da kattıktan sonra 1 5 litre su ilave edelim ve 5 dk kadar ağzı kapalı kaynattıktan sonra ılımaya bırakalım
Yumurtalara gelince ister hepsini bir haşlayın ister yemek istediğiniz zaman haşlayın size kalmış
Gel gelelim nasıl tüketiyoruza Sabah 1 yumurta, öğlen bir yumurta, aksam bir yumurta, olmak üzere 3 yumurta ve aralarda da detox çayımızı içiyoruz Merak etmeyin çay sizi tok tutacaktır
Ama baktınız olmuyor cook acıkıyorsunuz
Tatlı meyveler haricinde diğer meyveleri tüketebilirsiniz(yeşil erik Yeşil elma, nektarin, olgunlaşmamış şeftali vs) 1 adet olması şartıyla Muz kesinlikle olmayacak
Ben maydanoz koymayı unuttum Ama listeye ekledim siz koyun lütfen
Yapan olursa sonucu yazsın Bakalım haftada kaç kilo gidecek hayatımızdan
Not: Bu detox haftada 1 veya 2 defa yapılmalıdır
Sağlıkla kalın hoşçakalın
*