Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Haftalık Ders Calışma Programı

0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Haftalık Ders Calışma Programı Ornekleri

imageshaftalikderscalismaprogrami5afa079fb1093

imageshaftalikderscalismaprogrami5afa07a0c0d18

imageshaftalikderscalismaprogrami5afa07a1d78d1

Similar threads

Haftalık Calışma Cizelgesi Ornekleri Haftalık Calışma Cizelgesi Hakkında Bilgi Başarılı bir oğrenci olmanın sırrı disiplinli bir ders calışma programı cizelgesi, ders calışma programları, gunluk ders calışma programı, haftalık ders calışma programından gecer Ornek ders calışma programı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Etkili Ders Calışma Teknikleri Verimli Ders Calışma Teknikleri Amaclarınızı belirleyin Planlı Calışın Zamanı Verimli Kullanın Verimi Azaltıcı Etkenleri Ortadan Kaldırınız Uygun Bir Calışma Ortamı Seciniz Dikkatinizi Uyanık Tutunuz Derse Hazırlıklı Geliniz Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ozellikle cocuklar icin ders calışma ortamı cok onemlidirDers calışılacak ortamın duzenli ve temiz olması ders calışmayı daha verimli hale getiriyorCalışma odasının surekli havalandırılmasına dikkat etmelisiniz ALT :wwwupluploadsderscalismaortami1725derscalismaortami1725ALT Cocuklarınızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
okulda nasıl daha başarılı olurum Okul Başarısını Artırmanın YollarıBaşarılı Oğrenci Olmanın Yolları Nelerdir Amaclarınızı Belirleyin Başarı icin, oğrencinin hayattan ne beklediğini amacının ne olduğunu bilmesi gerekir Başarılı olmanın tek ve mutlak olcusu iyi bir universiteye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
imagesliselerindegisenhaftalikderscizelgesi5b14c3bb0be97 Ortaoğretim Kurumları Haftalık Ders Cizelgelerinde Yapılan Değişikliklere İlişkin Kurul Kararı yayımlandı Ortaoğretim Kurumları Haftalık Ders Cizelgelerinde Yapılan Değişiklikler ve İlişkin Kurul Kararı şoyle TC MİLLÎ EĞİTİM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,473Konular
981,209Mesajlar
29,545Kullanıcılar
medusa231Son üye
Üst Alt