Haftanın günleri PAZARTESİ : Çamaşır günü Allahım, ne olur tüm bencilliğimi ve kibirliliğimi yıkamama yardım et ve ben defalarca sonsuz bir alçakgönüllülükle senin yolunda çalışayım SALI : Ütü günü Allahım, ne olur senelerdir üzerimde oluşan önyargı kırışıklıklarından kurtulayım ve bu nedenle başkalarının güzelliklerini de görebileyim ÇARŞAMBA : Tamir günü Allahım, lütfen hatalı davranışlarımı tamir etmeme asistan ol fakat ben başkaları için fena örnek olmayayım PERŞEMBE : Temizleme günü Allahım, ne olur kalbimin bakımlı köşelerinde birikmiş olan tüm kusurlarımı silip temizlememe yardım et! CUMA : Kutsal gün Allahım, işte gönül sarayımı senin için hazırladım Lütfen onun tahtına komite, bu günü ve hayatımın geriye doğru kalan kısmını senin sevginle birlikte yaşa yayım CUMARTESİ : Alışveriş günü Allahım bana zekice alışveriş etme gücü inayet et fakat kendim ve sevgiye ihtiyacı olan herkes için ebedi sevinç satın alabileyim PAZAR : Yemek Yemek günü Ulu Rabbim, ne olur bana takviye et ve ben kocaman bir çaydanlık kardeşlik sevgisi demleyerek yanında zerafet ekmeğiyle birlikte bol bol ikram edeyim alıntı