Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haftanın günleri...

Haftanın günleri...
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Haftanın günleri PAZARTESİ : Çamaşır günü Allahım, ne olur tüm bencilliğimi ve kibirliliğimi yıkamama yardım et ve ben defalarca sonsuz bir alçakgönüllülükle senin yolunda çalışayım SALI : Ütü günü Allahım, ne olur senelerdir üzerimde oluşan önyargı kırışıklıklarından kurtulayım ve bu nedenle başkalarının güzelliklerini de görebileyim ÇARŞAMBA : Tamir günü Allahım, lütfen hatalı davranışlarımı tamir etmeme asistan ol fakat ben başkaları için fena örnek olmayayım PERŞEMBE : Temizleme günü Allahım, ne olur kalbimin bakımlı köşelerinde birikmiş olan tüm kusurlarımı silip temizlememe yardım et! CUMA : Kutsal gün Allahım, işte gönül sarayımı senin için hazırladım Lütfen onun tahtına komite, bu günü ve hayatımın geriye doğru kalan kısmını senin sevginle birlikte yaşa yayım CUMARTESİ : Alışveriş günü Allahım bana zekice alışveriş etme gücü inayet et fakat kendim ve sevgiye ihtiyacı olan herkes için ebedi sevinç satın alabileyim PAZAR : Yemek Yemek günü Ulu Rabbim, ne olur bana takviye et ve ben kocaman bir çaydanlık kardeşlik sevgisi demleyerek yanında zerafet ekmeğiyle birlikte bol bol ikram edeyim alıntı  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt