iltasyazilim
FD Üye
Öncelikle arkadaşlık derecemizi anlatim , hemen bu kız arkadaşımla ben ortaokuldayken benzer sınıftaydık ozaman çıkma teklifi felan ediyorum bu kabul etmiyo , ve 7 sene sonradan yani bu zamanlar biz tekrardan facebook aracılığıyla konuştuk işe başlamıştı dedim birincil maaşını alınca bundan böyle kahve ısmarlarsın , neyse kahve için buluştuk bi kahvede ben ilk dakikalara fazla tartı veririm birincil görünüm fazla önemlidir benim içinde rakip içinde ilk dakikalar gayet güzeldi kahve içtik falıma baktı ben onun falına baktım salladım bişiler oda farkındaydı zaten , konuşmalar gayet güzel zaten utangaç biri değilim konuşmalarda göz gözeyiz sorun yok 2,30 dan 5,30 a değin durduk o lavabo ya gitti bende hesabı ödedim çıktık benim aklımda bırakırım evine ayrılırz vardı daha sonra dedi yemek yemeye gidelim gel iyi tamam gittik yemeğimizi yedik burgerkingte ben verdim kasaya parayı sonradan o ısrar etti kasiyere felan verirmisiniz ücreti oda bana baktı neyse dedim koydu cebime parayı yedik yemeyi dedi gel yukarda bi kafe var oraya oturalım sonra arkadaşı aradı oda gelmek istiyomuş hayda dedim o nerden çıktı hemen neyse 10,30a dek oturduk bıraktım bunları evlerine geldim eve 2Buluşmamızı ben yine teklif ettim sinemaya gittik bu sümelanın şifresine biraz öküzlük yaptımki sormayın gitsin şimdi kız arkadaşımı gördüm seansa geç kalmıştık normalde ayrılırken felan sarılır öpmede felan sorun yoktu bende sarılmayı öpmeyi unuttum telaş ediyoruz diye kız bana arkadan baka kaldı o kadar benim kafaya sonra dank etti Neyse sinema bitti eve bıraktım her tarafta bundan sonraki buluşmamız bu pazar günü yakın arkadaşından sevdiğim mekanı öğrendim Eminönü süleymaniye tarafında ağa kapısı diye boğaz manzaralı bir kafe oraya götüreceğim kuzenden arabayıda alıyorum şimdi kız arkadaşımla buluşmadan önce o kafeye gidip garsona kız arkadaşıma vericeğim gülü veya 1 demet çiçek vericem SİZCE 1 ADET GÜLMÜ DAHA İYİ YAHUT DEMET ÇİÇEKMİ ? bunu ben garsonlardan birine vericem ve ben söz arasında garsona dikkat çekici verip getirecek ve ben o anda hoşlandığımı belirtilen kelimeler ile söyliyeceğim Çiçekler , Hoş bir ortam , ve hoşlandığımı belirtmem sizce nasıl bir görünüş yaratır ? Çoktan teşekkür ederim benim kararım bellide sizinde görüşlerinizi olmak isterim