hain kurtmeğer sucsuzmuş javascript:changeFont('xxlargefont'); Kırmızı Başlıklı Kızmasalını bir de kurdun ağzından dinleyelim : Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım Orman benim evim, temiz yakalamak da benim görevim Derken bir kız beliriverdi Kırmızı başlık ve peleriniyle çok şüpheli bir görünümü vardı Kimin aklına gelir bu ilginç kıyafeti giymek Bir açıkgözlük peşindeydi mutlaka Bir vakit dikkatle izledim bu ilginç kızı Elinde taşıdığı üzeri örtülü sepette kim bilir ne taşıyordu! Yürüyüşü bile olağan değildi Yanında yaklaşıp ne yaptığını sorunca bana büyükannesinin evine gittiğini söyledi lakin gel de inan gerçi bıraktım peşini kendi işime döndüm Fakat aklım o kıza takıldı bir defa Bir gidip bakayım doğru mu söyledikleri dedim kendi kendime; sahiden böyle bir büyükanne var mı? Siz olsaydınız gerçekliğini denetlemek istemez miydiniz? Orman benim evim Ben ayrıca ev sahibiyim, keza de diğer orman sakinlerine aleyhinde sorumluyum Neyse uzatmayayım Gittim, baktım ve doğrusu bir büyükanne buldum Sorduğumda evet o küçük kız benim torunumdedi Ben de sorumlu bir birey olarak; bu minik kız yabancılarla konuşulmayacağını öğrenmemiş daha!dedim ve anlattım ufak kızla karşılaşmamı Büyükanne de ürperdi ve birlikte ufak kıza bir ders vermeye karar verdik O yatağın altına saklandı, ben Onun geceliğini giydim, başlığını taktım ve yatağına yattım Ufak kız birazdan içeri girdi Seslendi yanıt verdim Ne baş döndürücü bir çocuk! Beni büyükannesi sanıvermişti Ben benim büyükannemi yok sesinden, kokusundan bile tanırım madem ki Neyse bunlar bir şey sayılmaz, daha neler yaptı bilseniz Kulaklarımın neden büyük olduğunu sordu Ne ayıp şey hiç sorulur mu! gerçi çocukluğuna verip yumuşak bir sesle cevapladım Seni iyi kulak vermek içi Lakin bu sefer kalkıp da burnumun neden büyük olduğunu sormaz mı! Ufak kız hiç mi hiç nezaket almamış Ben zaten burnumu kendime karışık haline getirdim, özgüvenim sallantıda Psikologlar, estetikçiler Dünya para harcıyorum ama nafile Yine aldırmamaya çalışırken bu sefer de ağzımın iri olduğunu yüzüme vurmaz mı! Emrindeki oysa kızdım, siz olsanız kızmaz mıydınız? O sinirle ayağa fırlayıp ardındaki koşturmaya başladım Birdenbire ne olsa beğenirsiniz! Bir kocaman avcı elinde tüfek kapıdan dalıverdi Beni seni hain kurt, büyükanneyi yedin yok mi?diye suçlamaz mı ! Halbuki büyükannenin kılına bile dokunmadım, O da saklandığı yerden çıkıp beni korumaya çalışmadı Malum ihtiyarlık, kulakları iyi duymuyor Avcı mahkeme yapmadan infaz kararımı verdi Emrindeki ben de hak bulamayacağımı, hatta canımı yitireceğimi anlayıp pencereden güç attım kendimi Geçirdiğim büyük korkunun sarsıntısı yetmiyormuş gibi o gün bu gün ormanda bile yüzümü kuytu gösteremez oldum Adım haine çıktı Yeter Bundan Böyle Ben Suçsuzum:kapiş: