Hakan Altun Ben Zaten Ölmüştüm Şarkısının Sözleri Hakan Altun Ben Zaten Ölmüştüm Şarkı Sözü Hakan Altun Ben Zaten Ölmüştüm şarkı sözleri Hakan Altun Ben Zaten Ölmüştüm şarkısı sözü Popfantezi dünyasının sevilen ismi Hakan Altun'un seslendirdiği Var mısın Değil musun şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklerhakanaltunbenzatenolmustumsarkisininsozleri5c57ac17eecbdalt 1549249555 1549249555 hakanaltunbenzatenolmustumsarkisininsozleri5c57ac182e738hakanaltunbenzatenolmustumsarkisininsozleri5c57ac182e738hakanaltunbenzatenolmustumsarkisininsozleri5c57ac182e738 Sensiz bir gül, sensiz bir gün Sensiz bir aşk ihanet hayata Sensiz gülmek, sensiz sevmek Sensiz bir ben suç dünyada Gülmeler yalanmış yanımda sen yokken Bu hayat güzelmiş canımda sen varken Hasretin büyüyor şu acayip gönlümde Sen varsan yaşarım kara bir hücrede Seninle sevmiştim, seninle gülmüştüm Farkında olmadan ateşe düşmüştüm Bir silah misali deliye dönmüştüm Bırakıp gittiğin gün ben zaten ölmüştüm Sensiz bir gül, sensiz bir gün Sensiz bir aşk ihanet hayata Sensiz hoşuna gitmek, sensiz gülmek Sensiz bir ben suç dünyada Gülmeler yalanmış yanımda sen yokken Bu yaşam güzelmiş canımda sen varken Hasretin büyüyor şu ilginç gönlümde Sen varsan yaşarım kara bir hücrede Seninle sevmiştim, seninle gülmüştüm Farkında Olan olmadan ateşe düşmüştüm Bir tabanca misali deliye dönmüştüm Bırakıp gittiğin gün ben zaten ölmüştüm