Hakan Altun Hadi Geri Ver Şarkısının Sözleri Hakan Altun Hadi Geri Ver Şarkı Sözü Hakan Altun Hadi Geri Ver şarkı sözleri Hakan Altun Hadi Geri Ver şarkısı sözü Popfantezi dünyasının sevilen ismi Hakan Altun'un seslendirdiği Var mısın Yok musun şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklerhakanaltunhadigeriversarkisininsozleri5c57ac284812balt 1549249572 1549249572 hakanaltunhadigeriversarkisininsozleri5c57ac2879230hakanaltunhadigeriversarkisininsozleri5c57ac2879230hakanaltunhadigeriversarkisininsozleri5c57ac2879230 bitmemiş bir aşkın acısı Yüreğini yitirmiş bir aşığın çığlığı gibi Sonu dumandı bu aşkın biliyordum Sana olan nefretim hiç bir an bitmeyecek gibi Madem bırakacaktın o zaman niçin gönlümü oyaladın Hadi geri ver yarınlarımı ümütlerimi düşlerimi Hadi geri ver o aşk kokulu hoş renkli çiçeklerimi Hadi geri ver dualarımı hayallerimi o günlerimi Hadi geri ver o aşk kokulu hoş renkli çiçeklerimi bitmemiş bir aşkın acısı Yüreğini yitirmiş bir aşığın çığlığı gibi Sonu dumandı bu aşkın biliyordum Sana olan nefretim hiç bir an dinmeyecek gibi Madem bırakacaktın o zaman niçin gönlümü oyaladın Hadi geri ver yarınlarımı ümütlerimi düşlerimi Hadi geri ver o aşk kokulu hoş renkli çiçeklerimi Hadi geri ver dualarımı hayallerimi o günlerimi Hadi geri ver o aşk kokulu hoş renkli çiçeklerimi