Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hakan Altun Sevseydin Şarkısının Hayatta

Hakan Altun Sevseydin Şarkısının Hayatta
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hakan Altun Sevseydin Şarkısının Hayatta Hakan Altun Sevseydin Hayatta kalma, Hakan Altun Sevseydin undead kelime Hakan Altun Sevseydin undead çalışıyoruz Popfantezi dünyasının sevilen исми Hakan Алтун'un seslendirdiği Var mısın Yok eğer şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklerhakanaltunsevseydinsarkisininhayatta5c57ac07c1382alt 1549249537 1549249537 hakanaltunsevseydinsarkisininhayatta5c57ac07ee6a2hakanaltunsevseydinsarkisininhayatta5c57ac07ee6a2hakanaltunsevseydinsarkisininhayatta5c57ac07ee6a2 1 Sevseydin gittikten sonradan Bu kadar ben yakmazdın Bu aşka bir parça saygıdeğer olsaydı Bu kadar konuşmazdın hani düşündüm, sonuçta istediğin bir melektin Hiç kalleşlik bilmezdin Yaptığının farkındaydın Her Zaman karanlık yollardaydın Bittiğine üzülürken Sevinmeye başlatın Ben sana yanmıştım Ama saint yanlıştın Bittiğine üzülürken Sevinmeye başlatın Ben sana yanmıştım Lakin saint yanlıştın çok Geç olmadan söyle olsa anladım  

Similar threads

Hakan Altun Sevseydin şarkısı sözleri Hakan Altun Sevseydin şarkı sözleri Hakan Altun Sevseydin şarkısı sözü Romantik şarkıların prensi olan Hakan Altun'un Sevseydin adlı sevilen parçasının sözlerini bu yazımızda siz melek'lerimiz ile ve misafirlerimizle paylaşıyoruz arkadaşlarım 1549249697...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Hakan Altun Sevseydin şarkı sozu Hakan Altun Sevseydin şarkı sozleri Sevseydin gittikten sonra Bu kadar canımı yakmazdın Bu aşka bir parca saygın olsaydı Bu kadar konuşmazdın Hani sen bir melektin Hic kalleşlik bilmezdin Yaptığının farkındaydın Hep karanlık yollardaydın Bittiğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Hakan Altun Sevseydin şarkı sozleri Hakan Altun Sevseydin şarkısı sozu Sevseydin gittikten sonra Bu kadar canımı yakmazdın Bu aşka bir parca saygın olsaydı Bu kadar konuşmazdın Hani sen bir melektin Hic kalleşlik bilmezdin Yaptığının farkındaydın Hep karanlık yollardaydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Hakan Altun Susma Şarkısının Sözleri Hakan Altun Susma Şarkı Sözü Hakan Altun Susma şarkı sözleri Hakan Altun Susma şarkısı sözü Popfantezi dünyasının sevilen ismi Hakan Altun'un seslendirdiği Var mısın Yok musun şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Hakan Altun Duy Beni Şarkısının Sözleri Hakan Altun Duy Beni şarkı sözü Hakan Altun Duy Beni şarkı sözleri Hakan Altun Duy Beni şarkısı sözü Popfantezi dünyasının sevilen ismi Hakan Altun'un seslendirdiği Var mısın Değil musun şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt