Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hakan Atilla Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü'ne atandı

Hakan Atilla Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü'ne atandı
0
45

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
2236021_720x360.jpg

Borsa İstanbul açıklamasına göre, Borsa İstanbul AŞ'nin bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında Genel Müdürlük görevine Mehmet Hakan Atilla seçildi. Murat Çetinkaya’nın, 30 Ağustos 2019 tarihinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına atanmasından sonra Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Hakan Atilla seçildi.

Açıklamada verilen bilgilere göre, 1970 yılında Ankara’da doğan Mehmet Hakan Atilla, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Meslek hayatına 1995 yılında Halkbank AŞ’de Araştırma Geliştirme ve Planlama Müdürlüğü'nde Uzman Yardımcısı olarak başladı.

Atilla daha sonra Bankacılık Kartları ve Nakit Yönetimi Müdürlüklerinde Uzman, Stratejik Planlama Daire Başkanlığı'nda Yönetmen ve Bölüm Müdürü, Finansal Kurumlar ve Yatırımcı İlişkileri’nde Daire Başkanı, Halk Yatırım’da Denetim Kurulu üyesi, Halk Emeklilik’te Yönetim Kurulu Üyesi ve Halkbank Makedonya Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

Mehmet Hakan Atilla 2011-2018 yılları arasında Halkbank Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini de üstlendi.

Similar threads

Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü'ne, eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla atandı. Kelam konusu atamayı ferdî Twitter hesabında duyuran Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Haksız bir mahkumiyetin akabinde ailesine ve ülkesine kavuşan Hakan Atilla‘nın dinlenme devri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Halkbank Genel Müdür Yardımcılığı vazifesini yürüttüğü sırada ABD'de tutuklanan ve 28 ay cezaevinde kalan Borsa İstanbul (BİST) Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla, 3N Medya Küme Başkanı Murat Kelkitlioğlu’na açıklamalarda bulundu. Atilla, Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Beştepe'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Borsa İstanbul A.Ş.’nin 2019 faaliyet yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, bugün Borsa İstanbul yerleşkesinde yapıldı. Borsa İstanbul açıklamasına göre, İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başlayan. toplantı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri ile uyumlu olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
BİST’te yüzde 10’luk bir paya sahip olan EBRD’nin İrtibat İdaresi Müdürü Jonathan Charles, Reuters haber ajansına atama kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bize danışılmadı ve biz bunu desteklemiyoruz. Yetkililerle mevzuyu görüşeceğiz” dedi. Mehmet Hakan Atilla, ABD’nin İran yaptırımlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) İletişim Bilgileri Yatırımcı İlişkileri Bölümü veya Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri Ad-Soyad Görevi Görevlendirme Tarihi Telefon E-posta Lisans Belgesi Türü Lisans Belge No Yusuf Duran OCAK Genel Müdür Yardımcısı-Yatırımcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,478Konular
981,310Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt