Hakan Aysev Akşam Keyfinde meşhur artist her akşam canlı performansın sunulduğu Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi programına davetli oldu ve bu akşam la ile ilgili diğer haberielmizde mevcut KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ! 1548635073 1548635073 hakanaysevaksamkeyfinde5c4e4bc527e7dhakanaysevaksamkeyfinde5c4e4bc527e7d http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberduyguuuucetiiin&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ TEKRAR DOPDOLUYDU Hakan Aysev, Ferhat Göçer’le arasında bir sorun olmadığını fakat medya doğruca bir kavga ortamının yaratıldığını söyledi ve ekledi : ‘Ferhat Göçer, Türkiye’nin en büyük tenoru diye haberler çıktı Bu opera geçmişine büyük bir haksızlıktır’ dedi Sözlerine Ferhat Göçer’in büyük bir ses olduğunu kabul ederek başlayan Aysev, ‘Ferhat’ı her tarafta saygıyla anarım Sesine hürmet duyarım lakin bir opera sanatçısı olarak yazılması beni ve operaya yıllarını vermiş arkadaşlarımı rahatsız etti Keza Ferhat Göçer’le aramızda bir sorun yok Herkes varmış gibi lanse ediyor’ dedi Canlı yayına telefonla bağlanan Ferhat Göçer ise ‘Üç yıl opera korosunda söyledim lakin ben yoluma pop şarklı söyleyerek devam ettim Hakkımda çıkan haberler benden bağımsızdır Hakancığım, sen de bu haberlere hiç kulağını asma Ben sesini fazla beğeniyorum Opera sanatının en önde gelen isimlerindensin’ dedi Bu hitabe, iki kayda değer sesin arasında bir gerginliğin olmadığını kanıtlamış oldu Genç ve başarılı oyuncu Duygu Çetinkaya, meşhur pop şarkıcısı Murat Dalkılıç’la bir yıla yakın süren bir ilişki yaşadığını kabul etti Çok seviyeli, saygının üst düzeyde olduğu, neşelendirici bir ilişki yaşadığını söyleyen Çetinkaya, ayrılık zamanı geldiğinde ayrıldıklarını lakin şuan çok iyi dost olduklarını, dostluklarını kaybetmediklerinin bunun da fazla öenmli bir şey olduğunu söyledi Yeni bir ilişkisi olduğunu söyleyen Duygu Çetinkaya, yeni sevgilisinin bir oyuncu olduğunu doğruladı Genç oyuncu daha önce yaptığı bir röportajında ‘Bu camiadan kimseyle birlikte olmam!’ demişti Bu sözünü kendisine hatırlatan Kenan Erçetingöz’e, ‘O fazla eski bir röportajım Zaten ben bu camiada olup da pozitif göze batmayan insanlarla beraber oldum’ Cevabını verdi Geçmişte kariyerinde bir üstteki kademeye çıkabilmek için bikinili poz vermek zorunda kaldığını söyleyen Duygu Çetinkaya, yeniden böyle bir yanlışa düşmeyeceğini söyledi Bikinili pozları yüzünden çok konuşulan Çetinkaya, fotoğrafların yanlış yerlerde kullanıldığını belirterek, ‘bir daha bikinili poz vermem Fazla kötü yerlere düştü Kariyerimde bir sonraki basamağa geçebilmek için bunu gerçekleştirmek zorunda kaldım Simge Tertemiz de benzer şeyi yaptı’ açıklamasını yaptı Deli Dershane dizisinde rol arkadaşı Yağmur Atacan’la yakınlaştığı bir sahnede Pınar Altuğ tarafından öpüşme sahnesinin çıkarıldığı haberlerini yalanlayan genç oyuncu Duygu Çetinkaya, oyunculuğun gerektirdiği her şeyi program metni gereğince yapacağını yahut oyunculuğun bir kasıt taşımayacağını söyledi Hakan Aysev, önüne gelen herkesin albüm yapmasından yakınarak, 'Arsasını, arabasını, malını mülkünü satan, albüm çıkartır oldu E bu da haliyle müzikte bir kirliliğe sebep oldu Bu kirliliğin yanında herkes dinlesin diye naif, güzel bir albüm çıkardım' dedi id Hakan Aysev, Metin Özülkü'ye albümdeki yardımları için çok teşekkür ettiğini söyleyerek, 'Buradan ona koskocoman selamlar yolluyorum Bu albüm onun eseridir Ona çok teşekkür ediyorum!' dedi