Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hakan Peker Karamela 2011 albümü

Hakan Peker Karamela 2011 albümü
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hakan Peker Karamela 2011 albümü nez saç rengi 2011 hakan peker, karamela 2011, albümü, şarkıları, resimleri, haberleri burada arkadaşlar Uzun süren sessizliğinin arkasında Karamela2011adlı albümü ile müzik piyasasında bomba etkisi yaratan Hakan Peker Bana 90’ların şarkıcısı muamelesi yapmayındemiş Niçin demiş; buyrun bu makalemizde öğrenelim Melek2lerimhakanpekerkaramela2011albumu5c4e9c1b78cc4alt 1548655638 1548655638 hakanpekerkaramela2011albumu5c4e9c1bae324hakanpekerkaramela2011albumu5c4e9c1bae324 hakanpekerkaramela2011albumu5c4e9c1bae324 Hakan Peker beş yıl aradan daha sonra “Karamela2011 adlı albümüyle müzikseverlerin aleyhinde 16 yılda 14 albüm çıkardıktan sonra azıcık kendini dinlemek isteyen Peker’le bu müzikal inzivanın sonunda buluştuk, yeni albümünden POPSAV’daki istifalara merak ettiğimiz her şeyi sorduk Müziğe kaç yıl ara verdiniz? 4,55 sene oldu Niçin? 16 yılda 14 albüm yaptık Her albüm sonrası da promosyon süreci, konserler natürel Azıcık dinlenmek istedim Yalnızca artist olarak devam etseydim şayet bu kadar bitkinlik olmazdı ama prodüktörlük, POPSAV başkanlığı, telif haklarıyla ilgili üyelik derken iş büyüdü Müzik sektöründe fazla fazla aktiftim Bir ara baktım sözmüzik Hakan Peker, klip Hakan Peker Her şeyi sen yapınca yoruluyorsun haliyle Ara verdiğiniz dönemde pop müzik dünyasında dikkatinizi çeken neler oldu? Türkiye’de müzik değişiyor ve gelişiyor 90’lı yılların müziğiyle şimdinin müziği aralarında dağlar değin ayrım var Kulvarlar, alternatif arayışlarla genişledi Usta zaten arayış içinde olmalı Lakin ben gerçi kendi tarzımı devam ettirmeye çalışıyorum Şartların Değişmesi, zamana ayak uydurmak kayda değer değil mi? Kayda Değer lakin benim başarılı bir tarzım var Küçük dokunuşlarla müziğinizin kimliğini devam ettirmeniz gerekiyor ÜÇ NESIL BANA AŞIK BUNU BAŞARABİLDİM Hâlâ pop müzik yapma hevesiniz var mı? Var natürel Türkiye’de çok satan müzik hâlâ poptur Alternatif dediğimiz müziklerin satmak rakamları düşük Pop müzikte de rakamlar düştü Bu uğraş artık sizi yormuyor mu? Yine De ilkokula bu arada sizi dinliyordum, yorulmamışsınız demektir id İlkokulda sen dinliyordun, sonra lisede dinleyenler oldu Çok doğal, çünkü başarılıysanız bunlar olacak Bir hayranım benim için Benim aşkımdı, sonra çocuğumun acilen de torunumun aşkı diyor Öbür jenerasyonları tutmak çok hoş Bu albümde de 1215 yaşındaki gençleri yakalayacağımızı düşünüyorum Benim aklımda hep cilt ceketli dans eden Hakan Peker figürü var Bu beklentiyi hâlâ karşılayabiliyor musunuz? Fiziğimi koruduğum için evet Yakıştığı kadar dans etmek lazım fakat Müzik devingen bir şey O yüzden sahnede dansı dilediğim gibi kullanabiliyorum Türkiye’de şarkı söyleyip dans edebilen fazla eksik insan vardı, hâlâ da eksik Dansçılıktan gelip şarkıcı olan az çünkü Dans etmeyi öğrenen var fakat kondüsyon ayrı bir şey Sizin çıktığınız dönemden bu zamana kadar gelen şarkıcı da çok az Benim için bir yarış değil Benimle çıkanlardan devam eden de var, evde oturan da Hedeflerinize ulaştınız mı? Evet şarkılarım ve prodüktörlüğüm başarılı sayıldı “10 sene önce yapıyorduk, bundan böyle yapamıyorum gibi bir durum 90’ların şarkıcısı muamelesi yapılmasın çünkü 2011’e geldik ve yaptığım işin sürekliliği var GEREKIRSE EMEKLİ OLUR TARLADA DOMATES EKERİM A’dan Z’ye her şeyi Hakan Peker yapar devri bitti mi? Koca albümde yalnızca üç tane Hakan Peker bestesi var? Evvelden de böyleydi Her albümde üçdört şarkım olurdu Bu albümde Pınar Uçar’a güvendim Pınar bir şarkı verdi, fazla hoşuma gitti Bir baktık ki albüm biterken tüm sözleri Pınar yazmış Nez “Karamelanın klibinde oynamayı nasıl kabul etti peki? Okan Bayülgen’in programına çıktık Çok beğendi şarkımı Ben de “çok iyi dans ediyor, saçlar da koyu, ne güzel olur oynasa diye düşündüm Gırgırına “Klibimde oynar mısın? Sonradan ben de senin bir klibinde oynarım dedim Kabul etti lakin ben o sırada sırf nezaket olsun diye “natürel dediğini düşündüm Birkaç gün daha sonra aradı, “Terbiye olsun diye söylememiştim dedi Sonuçta düet değildi, klibin kızı olmayı kabul etmesi çok hoşuma gitti Benim de ona borcum var, isterse klibinde yer alırım Albüm kapağındaki “Top Gun imajı sizin fikriniz miydi? Hayır, stilistimiz beğendi bütün olarak “Top Gun da değil Hoş görünüyor gerçi lakin böyle gezilir mi sokakta bilmiyorum Bu adam yaşamış bir adam olsa, yürüse, otursa, konuşsa bu değin etkili olmaz Bir gün insanların size duydukları beğeni azalırsa diye endişeleniyor musunuz? Bugüne değin hayatımı müzikten kazandım Gerekirse emekli olurum Başarıya doydum Para kazandım Ödüller aldım ınsanın kendiyle barışık olması lazım, sonuçta bir gün sizi beğenmeyebilirler Beni 6070’ime değin beğensinler diye bir hırsım yok Yaptığım şeyler günün birinde insanlara hitap etmezse fazla da zorlamam Olmadı sahneden inip tarlada domates ekersin AJDA PEKKAN’IN MAZERETİ BASINI MEMNUNIYET ETMEDİ Ajda Pekkan, POPSAV takviye konserlerinde çıkmayı reddetti Konsere dürüst da Yaşar ve Ali Güven POPSAV’dan istifa etti Neler oluyor? Onlarla ilgili problemi bilmiyorum Kendilerince karar vermişler Konser katılımı derseniz Bu bir vakıf işi olduğu için yardım etmek isteyenler geliyor Basın toplantısında “Bu niye değil, bu niye değil diye sorulur ya, bir söz ettim, konu büyüdü Konserin geliri Sanatkâr Hayat evi’ne bağışlanacaktı, gaye güzeldi ama bu bir takım insanları enterese etmiyorsa ne yapacaksın? Cebren mı getireceksin? Bir insan varmak istiyorsa gelir, istemiyorsa gelmez Varmak istemeyen gerekçe uydurur, “yalan söylüyorsun diyemediğiniz için kabul edersiniz Ajda önce “gelirim dedi, daha sonra menajeri arayıp “Gelemez, mazeretimiz var bizim dedi Mazeretlerini basına ilettik ama o bahane basını hoşnutluk etmedi Ajda Pekkan açıklamasının ardındaki niçin istifalar geldi? Tartışmalar mı vardı? Hiçbir şey değil ınsan gece yatarken başka düşünür, sabahtan kalkar fikrini değiştirir Onların tasarrufu Bireyler değişir fakat kurumlar devam eder Konser amacına ulaştı 24 Ağustos’ta bir konser daha olacak Açıkhava’da Yine birilerini arayacağız, yeniden birileri kabul edecek, birileri etmeyecek Olmadı kendi yağımızda kavrulacağız ROMANTİK KADIN DEVRİ KAPANDI Türkiye’de pop müzik kadınlara emanet gibi görünüyor Nereye baksak kadın şarkıcı Erkekler artık geri planda mı kalıyor? Hayır Geçen senenin en fazla satanı Tarkan mesela Lakin bayan şarkıcılar daha pozitif kendilerine medyada yer buluyor Türkiye’de kadınların başkaldırması ve idareli güçlerini elde etmesiyle birlikte, onların söylemlerini şarkılarına içeren kadınlara sevgi arttı Önceden romantik kadınlar vardı, romantik şarkılar söyleyen erkekleri severlerdi şu anda ise başkaldıran kadın söylemleri nedeniyle bayan, kadının hayranı oldu  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt